Gamze Aytuğ(elsina) arkadaşımıza.
Merhabalar öncelikle,
Arkadaşımız Gamze Aytuğ facebookta çok güzel bir grup kurmuş ekpss ye yönelik. Soru paylaşımları, denemeler gerçekten güzel ve takdir edilecek türden. Beni üzen nokta son deneme olan coğrafya nın 3. Sorusu hatalı bunu hem sayfa sahibine hemde üyelerle paylaşmak istedim ama nedensiz paylaşımlarım silindi. Demek istediğim görüş ve fikirlerimizi paylaşamayacaksak varsa hatalarımızı birlikte düzeltemeyeceksek ne anlamı kalır böyle paylaşım yapan grupların. En azından bir cevap verilebilir, yok arkadaşım sen yanlış biliyorsun diye ve bende yanlışımı düzeltmiş olurum. Gamze arkadaşımız sakın yanlış anlamasın beni. Çünkü farkındayım grupta bir sürü insan kendisini karalamak istiyor tabi burası beni ilgilendirmiyor kendisini yakından tanımıyorum yorum yapamayacağım ben sadece grupta yaptığı kaliteli güzel paylaşımlara bakarım. Niye buraya yaziyorsun diyeceksiniz eminim benim gibi bir sürü kişi hem gruba üye hemde ekpss sınavına hazirlaniyor ve bu süreçte birbirimize destek olup güzel bir dayanişma içinde olmaliyiz. Ayrica dedigim soruda şu sekilde bana dogru cevabi acıklayacak arkadaslar icin yaziyorum
Yayla, mezra, divan gibi yerleşmelerin köylerden farkı nedir ?
A) nüfuslarının fazla olması
B) sürekli olmamaları
C) çok geniş bir alana yayılmış olmaları
D) ormanlık dahalarda yaygın olmaları
E) tarım ve hayvancılığın temel geçim kaynağı olması
Cevap:B diyor ama ben anlamadım niye B