Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hazırlık için Facebook grupları

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar facebooktaki sayfamızdan paylaşılacak olan online sınav linkiyle türkçe deneme testimizie katılabilirsiniz. 60 soruluk deneme testlerimizde olucak simdilik ders ders denemeler yapılıyor. Katılmak isteyenler facebook sayfamıza üyelik isteği göndersin deneme testimiz 15:00 21:00 saatleri arasında açık olucaktır. Daha ayrıntılı bilgi için facebook sayfamıza bekliyoruz

https://www.facebook.com/groups/743323589129148

EKpss matematik soru çözüm grubu

https://www.facebook.com/groups/1531079757218982/
Arkadaş soru paylaşımı ve çözümleri olacak bu grupta en başta siyaset birbirimizi rencide edecek kötü hissettirecek ve üzecek söylemler hakaretler gruptaki arkadaşları özelden rahatsız etmek kesinlikle YASAKTIR. Sadece soru paylaşım olacaktır.Çözemediğimiz soruları paylaşıp birbirimize yardımcı olmak amaç inşallah muaffak oluruz.
Arkadaşlar burası bir kişiye yardımcı olmaya çalışan bir grup değil paylaşılan soruları kaldırmayalım ki herkes yararlansın sadece bir kişi değil herkes görsün istifade etsin paylaştığı soruyu kaldıran arkadaşları gruptan çıkaracağım lütfen bu uyarıyı dikkate alın...

Ekpss kaynak önerisi

merhaba arkadaşlar ben önlisanstan ekpss hazırlanıyorum bildiginiz üzere sınava cok az bi zaman kaldı bugün itibariyle 3,5 ay var. bu zamanı iyi değerlendirip hiç bilgisi olmayan arkadaşlar bile ekpss den iyi bir puan almak içni sansları var. bn yaklasık 2 ay önce calısmalarıma başladım suan tekrar yapıyorum ve düzenli olarak test cözüyorum. internetten konular hakkında videolarda izliyorum. tarih cografya ve vatandaşlık bilindiği üzere önemli dersler ve belirliyici özelliğe sahipler. ösym özellikle son yıllarda bu derslerden ayrıntılara girmeye başlamıştır. 2014 ekpss sınavında özellikle tarihte genel bilgi değilde ayrıntıya yönelik sorular sorulmuştu. ben genel kpss kaynaklarından calısıyorum ekpss kaynakları güvenişir gelmiyor bana ve kitaplarda cok fazla hata var. kullanmakta olduğum kitapları isimlerini ve yayınları facebook üzerindeki ekpss 2016 için açtığım gruptan ve facebook hesabımdan sizlerle paylaşabilirim. facebook hesabı olmayanlarda bana burdan msj atarak ulaşabilir. ancak ekpss grubumuza üye olarak katılan arkadaşlarda cok fazla yararını görürler. unutmayın size cok az bir zaman kaldı calısmaya başlayan arkadaşlar bir an önce başlamalılar

facebook hesabım Elsina Aytuğ
facebook ekpss grubu https://www.facebook.com/groups/743323589129148/

elsina hanım fotolarınız yokmu gerçek.. gerçek resminizi koysanız gül yüzünüzü görürdük fake hesap kullanıyorsunuz facede inceledim:cool::cool::cool:

Ekpss 2016 ya çok az bir süre kaldı. çalışmak için öneriler.

arkadaşlar sizi facebooktaki ekpss grubuma bekliyorum. yaklasık 6 bin kişilik bir grup. hergün yeni bir deneme testi yapıyorum. yarın yani bugun ki (15.03.2016) deneme testimiz vatandaşlık denemesi. gruptan paylaştıgım deneme linkine tıklayıp denemeye katılıyorsunuz. sonuclarında kendi eğitim düzeyinde olan kişilerle aranızdaki sıralamayı görebiliyorsunuz sorular cok faydalı tam ekpss kıvamında çok faydalı olacağı için sizinle grubumu paylaşıyorum herkese kapım açık

önce grubuma üye olun daha sonra denemelere katılmak çok basit.

https://www.facebook.com/groups/743323589129148/

Memur olduk ama takip etmekte fayda var. Asalet için Antalya yolu da göründü hayırlısı. Sınav bitmiyor.

Bildiklerimi yapıp gerisini atıcam. 23 yıl önce liseden mezun olmuşum. 30 tl.lik sayısal loto benimkisi...

Gamze Aytuğ(elsina) arkadaşımıza.

Merhabalar öncelikle,
Arkadaşımız Gamze Aytuğ facebookta çok güzel bir grup kurmuş ekpss ye yönelik. Soru paylaşımları, denemeler gerçekten güzel ve takdir edilecek türden. Beni üzen nokta son deneme olan coğrafya nın 3. Sorusu hatalı bunu hem sayfa sahibine hemde üyelerle paylaşmak istedim ama nedensiz paylaşımlarım silindi. Demek istediğim görüş ve fikirlerimizi paylaşamayacaksak varsa hatalarımızı birlikte düzeltemeyeceksek ne anlamı kalır böyle paylaşım yapan grupların. En azından bir cevap verilebilir, yok arkadaşım sen yanlış biliyorsun diye ve bende yanlışımı düzeltmiş olurum. Gamze arkadaşımız sakın yanlış anlamasın beni. Çünkü farkındayım grupta bir sürü insan kendisini karalamak istiyor tabi burası beni ilgilendirmiyor kendisini yakından tanımıyorum yorum yapamayacağım ben sadece grupta yaptığı kaliteli güzel paylaşımlara bakarım. Niye buraya yaziyorsun diyeceksiniz eminim benim gibi bir sürü kişi hem gruba üye hemde ekpss sınavına hazirlaniyor ve bu süreçte birbirimize destek olup güzel bir dayanişma içinde olmaliyiz. Ayrica dedigim soruda şu sekilde bana dogru cevabi acıklayacak arkadaslar icin yaziyorum

Yayla, mezra, divan gibi yerleşmelerin köylerden farkı nedir ?

A) nüfuslarının fazla olması
B) sürekli olmamaları
C) çok geniş bir alana yayılmış olmaları
D) ormanlık dahalarda yaygın olmaları
E) tarım ve hayvancılığın temel geçim kaynağı olması

Cevap:B diyor ama ben anlamadım niye B

arpenik20

doğru B şıkkı ...yaylalar yılın her mevsiminde olmaz belli zamanlarda olur göçebelik gibi ...

B tabiki.Geçici mevsimlik yerleşmeler bunlar.

Soru güncel değil "Mezraların nüfuslarının Osmanlılar zamanında kaydedilmemiş olmasından, o zamanlar geçici kullanıldıkları fikri kabul edilmiştir. Bugün mezralar çoğunlukla kalıcıdır"

Tek temennim sınavda bu tarz muallaklı veya hatalı sorular sorulmaması.Zaten 60 soru var onlarda net ve düzgün sorular olsun.

Osmanlıyı bilmiyorum ama hem dershaneki hoca hemde elimdeki kaynaklarda mezra ve divan kalıcı yerleşmedir yazıyor. Olabilir soru eskidir önemli olan birbirimizi anlayıp yardımcı olmak. Teşekkür ederim

Bravo dıyorum baskada bısey demıyorum helal olsun. Sadece soruda hata var galıba ben anlamadım dedım nedensız butun yorumları sıldın ve bu yetmezmıs gıbı grup uyelerıne benı karalıyor dedın. Hayatımda gordugum en cırkın davranıstı gercekten. Ne dedıysem yukarda yazılı vıcdanlı bırı cıkıp okur elbet. Grup acmıcsan uyelere yardımcı olmakla hukumlusun elınden geldıgınce. Yok sen yanlıs.bılıyorsun dersın bende duzeltırım yanlısımı bu kadar. Onlarca kısı yorum yazdı dedıgıne hepsı sovdu bana. Tek bır arkadas cıktı dedı yanlıs bır dıl kullanmamıs gayet guzel bır sekılde elestırı yapmıs dedı ona tesekkur ederım burdan ve arkadas dedıgı gıbı yuzlerce kısı grupta engellenmıs nedensız. Bu da ne kadar tahammulsuz oldugunu gosterıyor. Burdakı yorumumuda sılecek mısın bılmıyorum ama gercekten kırıcı bır ınsansın

Grubunda yapabilirsin ama burada kimsenin sesini kısamazsın. Özür bekliyorum senden

Üst Alt