Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@pegalakrapid
Merhaba
İndeks akademinin ekpss için videoları var .Aslında normal kpss videolarindanda çalışabilirsin.Kitap olarak ben normal kpss kitaplarını aldım.
Ekpss için hazırlanıyorum.. sınav olmazsa tekstilde çalışmaya başlayacağım - inşallah olur
Da size de sıkıcı gelmiyor mu herşey?! Hep aynı herşey aynı kütüphaneye git gel yemek ye uyu uyan sonrası yine aynı yine aynı️ yoksa biz mi şükürsüzüz bilmiyorum.. :*(
tarih coğrafya biraz ilgi alanları ile ilgili. ilgisi olan kişi severek yapar. ama ilgisi yoksa zorlama ile bir yere kadar. o yüzden tarih ve coğrafya da sorun yaşayanlar onu eğlenceli hale getirsinler. birlikte çalışmak adına da telegramdan ulaşabilirsiniz. en azından birlikte birbirimizi gazlarız az kaldı çünkü. kullanıcı adım : fuaterdgn06
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki sınava hazırlanmaya başliyorum. Deneme sınavlarımda 20-25 net arası yapıyorum. Bu da yaklaşık 65 puan getiriyor. En son 2020 de girmiştim. 63 puan almıştım ama hiç çalışmadan girdim. 5 ayda 10 net artırıp 30-35 netle 75-76 puan almak hedefim. Daha fazlasını yapabileceğimi düşünmüyorum. Geçmiş yıllarda ikinci atamalarda memur için puanların 73-76 lara düştüğünü görüyorum. Bu doğru mu bu puanla lisansta atanan var mı aranızda. Doğruysa ikinci atamalarda atanabilirim değil mi. Cevaplarınız için teşekkürler.
Bir öğrencinin bütün derslerinin zayıf olabileceğini düşünmüyorum bunun yanında aynı dersten her konuda zayıf olduğunu da düşünmüyorum o açıdan bütün derslerden hoca tutmak yerine zayıf olduğun konularda nokta atış mantığı ile özel öğretmenden ders alman çok da mantıklı olacaktır. Diğer tekrar etmen gereken konuları ise YouTube'dan takip etmeni öneririm. Bu bahsettiğim konu kısmı asıl önemli olan ise soru çözmek bu anlamda kitap satın alabilirsin.