Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss hazırlık için en doğru yol sizce hangisi?

sakarya5476

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Ekpss ye yeniden girmeyi düşünüyorum sizce özel hoca tutmak mi yoksa internetten ders çalışmak mı mantıklı

Fazla kasmadan normal kpss ye çalışıyor gibi çalışın derim

EKPSS Konu Anlatımlı Kitap- Soru Bankası ve Keslinle Çıkmış Sorular Kitabı

KPSS kitapları zordur onlarla çalışmak uygun düşmez...

@s!gMa!, EKPSS kitapları ile sınav kazanılamaz diye düşünüyorum.

KPSS çalışıp EKPSS ye girin, işi garantiye alın.

Peki matematiğim kötü nasil halledebilirim başka öneriniz var mı

@sakarya5476, seviyene göre konu anlatımı ve özellikle soru bankası al, onları çözdükçe seviyeyi arttır. Ben bu konuda bunu diyebilirim sadece. Benim matematik ilkokuldan beri iyiydi o yüzden kendimi senin yerine tam koyamam belki ama mantıken böyle tavsiye verebilirim.

Ben lisanstan 76 puan ile atandım matematiğim 2 doğru 1 yanlıştı beklemiyordum atanmayı 2024 sınavında 7 netim var matematikten

Kitap al çalış

Ekpss kolay

Boşuna para verip özel hoca tutmaya gerek yok

@Junior06,
Peki nasil 95 puan alabilirim temelim zayıf matematikte pek fazla yapamıyorum. Ortaöğretimden girecem

@sakarya5476,
Matematik için hoca tutabilirsiniz ozaman
95 puan almak istiyorsan matematik yapman lazım
Diğer dersleri kitaptan çalış

lise diplamasıyla bir yere girmek için çok yüksek puan almak gerekir, birde ayak takımı işlerde çalıştırırlar kamuda genelde , bu devirde düzgün bir yere girmek isteyen , bir lisans yüksek lisans diplomaları gerekiyor

hocam olmassa ilk okul orta okul matematik kitapları alın temeliniz yok muhtemelen ondan yapamıyorsunuz temel atınca gerisi gelir biraz kafa yormak gerekiyor

@sakarya5476,
Lise sınavından EKPSS sınavına kadar temel kaynak olarak hep interneti kullandım.

Bir kanaldaki hocadan dinlediğim konuyu anlamadıysam bir başkasından dinledim, temeli aynı olsa da her birinin anlatım tarzı farklı sonuçta.

Yerinizde olsam sadece test kitaplarını matbu halde satın alırdım. Youtube üzerinden onlarca hoca seri halinde bütün konuları anlatıyor.

@sakarya5476,

Benim tek sorunum sayısal dersleriydi, onları da dediğim gibi internet üzerinden hallettim.

Evet lisans bölümlerinden atandım.

Üst Alt