Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hazırlık için 2015-2016 yayını kitap önerisi olan var mı?

ElifD

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
EKPSS için kitap araştırması yapıyorum atamam oldu ama tekrar deneyeceğim. İnternetten baktığımda tüm kitaplar 2014 basım olarak görünüyor. acaba son basım 2014 mü? 2016 Basım rastlamadım. Birde önereceğiniz yayın var mı ?

mrb.. bende şuan muart,yargı ve pegem yayınlarından çalışıyorum tavsiye ederim

esttrn

Murat bu sene yeni mi çıkardı daha önce Muratı'ın Ekpss kitabını hiç duymamıştım. Açıköğretim kitabını geçen sene beğenmemiştim o yüzden EKPSS kitabını düşünmüyorum. Yargı ve Pegem'i çok duydum onlara bakayım o halde. teşekkür ederim, başarılar.

mavigozlum yok ben 2014-2015 kitaplarına çalışıyorum 2016 kitapları daha çıkmamış ve geç çıkar beklemene gerek yok 2015 ile aynı müfredat.. ayrıca data yaınlarını çok tavsiye etliler.. tşk.ler sizede başarılar

Data yayınlarının tarih konu anlatımlı kitabını aldım gayet güzel tavsiye ederim

çok teşekkür ederim. Data'ya da bir bakayım

selam elif murat yayınları dan çalışıyorum 2016 daha çıkmadı.

Ekpss hazırlık??????

Arkadaşlar iyi akşamlar ekpss,ye nasıl hazırlanabiliriz*doğru kaynaklara nasıl ulaşabiliriz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

Üst Alt