Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hazırlanmaya değer mi?

ayhaakan

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar mevzudan hiç anlamıyorum. Kaç puan almam gerekir, atanır mıyım, hazırlanmaya değer mi size sormak istedim.

İktisat ve Yönetim bilişim sistemleri iki lisans diplomam var. Nöroloji ve psikiyatriden raporluyum. Girebilirsem zihinselden sınava gireceğim, olmazsa bedensel engelliden.

Eğer değer derseniz işi bile bırakıp sınava hazırlanmayı düşünüyorum.

@ayhaakan,
Söyleyeceklerimin garanti olduğunu iddia etmiyorum, sadece aklında fikir olarak bulunsun.

1. Kaç puan almam gerekir diye bir şey yok. Her sınava girecek kişi sayısı farklı, aynı şekilde her sınavda farklı net ve puan alındığı için ortalama bir şey söylemenin doğru olmayacağını düşünüyorum. Bu sene puana bakarak aldanan çok kişi üniversiteyi tutturamadı.

2. Durumunuzu bilmiyorum ancak zihinsel sınavının daha kolay olduğunu biliyorum ancak yine de sınava çalışmanın kolayı veya azı olmaz boş bırakmadan çalışmaya devam edin.

3. Sınava girmeye değer elbette. Siz de biliyorsunuz ki ülkemizde bir gün diğerini tutmuyor nasibinizde varsa o sınavdan alacağınız puanla bir yere atanırsınız, ancak KESİNLİKLE işinizi bırakmayın. Az önce nasip dedim, ters bir durumda işinizden olmayın.

Üst Alt