Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hakkında tam bilgi vermeniz mümkün mü?

trend85

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,

Ben %46 engelli oranı aldım ve şimdiye kadar hep kpss den girdim olmayınca artık hastalıklarımdan dolayı bu yolu seçtim ve sınava başvurumu yaptım 2 aydır ders çalışıyorum elimde murat , yedi iklim, yargı yayınlarının kitapları var lisans mezunuyum coğrafya dışında konuları bitirdim ama sorularım var

Tarihte soğuk savaş, yumuşama dönemi muratta oldukça kısa ele alınmış o kadarı yeterli olur mu ?
Matematik konularının sorularda dağılımı nedir ?Aslında bu sorum tüm dersler için geçerli konu dağılımları nedir?

Sağlık raporumu kronik hastalıklarımdan dolayı aldım orda ağır engellide hayır yazıyor ,çalıştırılamayacağı işlerin niteliği boş bırakılmış ,sürekli evet işaretli , kullanım amacında istihdam, engelli kimlik kartı işaretli bunlar yeterli mi atanmam için?

Yardımcı olursanız çok sevinirim .Teşekkürler....

soğuk savaştan soru çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsada yüzeysel olur. Matematiğin konu dağılımı matematiktir :D Yani heryerden gelebilir. Kılavuza bakarsan ösym sitesinden konu dağılımları verilmiş.

Senin raporunun aynısı bendede mevcut, sıkıntı olmaz

Cevap verdiğin için teşekkürler :)

Evet matematik matematiktir her yerden gelebilir :) en azından birbirine bağlı konular değil ama geometri tarafı sıkıntı bende :( kılavuza baktım ama yüzeysel söylenmiş Türkçe, matematik ,Atatürk inkılapları gibi misal kpssde önceki yıllara göre hangi konuda kaç soru çıkmış olduğu bellidir ona göre ağırlık verirdim ben de şimdi onu bilmiyorum :( sıkıntım o belki de çok fazla gerildim

Üst Alt