Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS giriş ücreti ne kadar?

poyraz.

Aktif Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
13
Bu yil sinav giris ücreti kaç tl olur

100 lerde gezecektir gene kesin ama ösym nin bundan haberi yok gibi henüz başvuru klavuzunu yayımlamadı

Bedava değil miydi☺
Kalem silgi kime ait?

Toplam ücret 150 TL gibi olabilir ancak bunun 50 TL'sini engelliler kalan miktarı da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sınava girecek olan engelliler adına ÖSYM'ye ödeyecektir.

2016 yılında yapılan ekpss için toplam ücret 110 TL idi sınava girecek tüm adaylar 30 TL ücret yatırmışlardı, bu yıl da buna benzer bir uygulama yapılacaktır.

Life 150mi sınav parasımı bu soyuyolarmı milleti normal kpss verdik 50 2016dada

Göğe engelli daha uygun olması lazımdı

150 cok para kaç sayfa kitapçık bastıracak sanki de kaç girecekte bu derece abarrtıyorlar

Arkadaşlar 150 TL sınav ücreti demedim sadece tahminimi söyledim olabilir dedim, 2016 yılında yapılan ekpss sınavı toplam ücreti 110 TL idi adaylar 30 TL ödedi geri kalan ücreti [FONT=sans-serif]Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sınava girecek olan engelliler adına ÖSYM'ye ödedi, bu yıl da bu şekilde olabilir dedim lütfen dikkatli okuyun [/FONT]:)

maksimum 40 lira olur. benim tahminim 35 lira olacak.

arkadaslar aile sosyal politikalar bakanligi'nin odedigi bir sey yok. bu tamamen gostermelik yapilan bir is. klavuzda sinav ucreti 110 lira, her aday icin 80 lirasi bakanlik tarafindan odenecektir derken iste devlet destek oluyor reklami/propagandasi yapiliyor.

oraya "sinav ucreti 30 liradir" yazilabilirdi fakat sanki bir lütufmus gibi abarti sekilde sinav ucretinin 3 katini bakanlik odemektedir diye gozumuze sokuyorlar. engelli sinav ucretinin gercekte 110 lira olmayacagi kabak gibi belli bir sey. reklam ve propaganda sadece

2018 yılı
ekpss sınav ücreti: 30 tl

kuraya katılacak adaylar için başvuru ücreti : 15 tl

Sınav ücreti kılavuzda 110 tl yazıyor arkadaşlar..
Bugün gördüm

@Canocan58

Ekpss adayları 30 TL ödeyecek

EKPSS SINAV ÜCRETİ : 110,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN 110,00 TL'DİR. 30,00 TL ADAY TARAFINDAN 6-22 ŞUBAT 2018 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR 80,00 TL İSE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA YATIRILACAKTIR.)

Kişi başı 30 liradan ne kar edecek? resmen senin için uğraşıyorlar
O kadar öğretmenler tutuluyor sınıfta Hatta kapıda güvenlik görevlisi,kişilere özel kalem silgi kağıtlar.
(Not:isteyen yatırmaya bilir o 30 lira için devlet başvuru kabul etmemezlik yapmaz)

Life kusura bakma bir sorum olacak
hani Sosyal Politikalar Bakanlığı sınava kayıt için Ayrıca 80 lira alacaktı ne oldu almıyorlar🙂

Nihayet benim gibi düşünen biri çıktı. :)

@He-man

Kardeşim ben öyle bir şey demedim ki :) mesajlarım aşağıdaki linkte duruyor değiştirme yetkim de yok değiştirmem de yazdığım mesajı, gir bak yazdığım mesajlara, ben 2016 yılında yapılan ekpss sınavı toplam ücreti 110 TL idi adaylar 30 TL ödedi geri kalan ücreti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sınava girecek olan engelliler adına ÖSYM'ye ödedi, bu yıl da tahminimce sınav ücreti 150 tl olur 50 TL'sini adaylar kalan ücreti de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sınava girecek olan engelliler adına ÖSYM'ye öder demiştim, sadece tahminde bulunmuştum.

https://www.engelliler.biz/forum/en...ekpss/189771-ekpss-giris-ucreti-ne-kadar.html

EKPSS SINAV ÜCRETİ : 110,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN 110,00 TL'DİR. 30,00 TL ADAY TARAFINDAN 6-22 ŞUBAT 2018 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR 80,00 TL İSE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA YATIRILACAKTIR.)

Evet o linktede söylediğiniz gibi.
Politikalar Bakanlığı Ödemiş, daha ne kardan bahsediyorlar 😟 engelliye kıyas yapmışlar

He-man

Ben şahsen hükümetin ekpss sınavından kâr ettiğini düşünmüyorum zaten o şekilde birşey varsa ülke komple bitmiş demektir, ekpss'ye girecek tahmini kişi sayısı 100 bin diyelim bunların hepsi sınava girmeyecek de hadi hepsi sınava girecek diyelim 100 bin çarpı 30 eşittir üç yüz bin tl ile mi kâr edecek ülke boşversenize :)

100.000 ile 30 u çarpınca 3 000.000 (3 Milyon ) eder Moderatör olmuşsun ama aritmetik ilkokul matematiğinden bir habersin aç kitaplarıda az biraz oku öğren ayıp ayıp... Bu parayla Almanyada tanesi 30.000 TL den 100 tane Türkiyede orta sınıf tabir edilen 4x4 cip alabilirsin.

He-man neyin tartışmasını yapıyosan anlamadım sınav ücreti belli öle şart konmuş bedavamı olcak sınav.:( mod lıfe zor durumda bırakıyon normal kpssye 50 tl verdim 2016da herkes mecbur girmek isteyen verecek

Sanki sınav kurumudur Life okadar
Yardımcı oluyor
Yatıramayan sınava giremez@he-man

Öncelikle yorumum Öteki konudaydı Neden buraya taşındı anlamadım, ey yöneticiler😟
30 liranın davasına düşen beyefendiye demiştim.

Neyin hesabını yapıyorsun Engelsizbiz
Devlet engellilere özel kıyas yapıyor,Sen daha arabadan bahsediyorsun

Üst Alt