Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS giriş süreci nasıl oluyor?

by_cingils

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
gecen yıl rapor aldım (%42) lise mevzunuyum ve ekppsye bu yıl gırmek ıstıyorum nasıl başvuru yapabılırım sınav kayıtlar sınav tarıhı ne zaman bılen arkadaşlar yardımcı olabılırmı ?

EKPSS giriş süreci nasıl oluyor

Merhaba arkadaşlar sizden yardımcı olmanızı istiyorum. Ben yeni rapor aldım şimdi bu Ekpss ye giricem ama nasıl bir yol izliyicez araştırdım ama fazla bir bilgiye ulaşamadım. Aile sosyal politikalar bakanlığı felan birşeyler diyiyolar şimdi ansıl bir yol izliyicez. %43 engelli raporum var ortapedik engel. Sınav başvurusu yapmak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

ben ögredıgım bılgıyı senle paylasyım bende ılk defa gırecem başvurular baladıgı zaman yaşadıgın sehırdekı Aile sosyal politikalar bakanlığı başvurcan sınava gırecegın grubu belırten bır yazı yada belge alıpp bulundugun şehırdekı ösym bınasına gıderek sınava başvuravan benımde bıldıgım bu kadar.

Üst Alt