Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS genel görme isitme Önlisans sinavına girenler..?

Bende öyle yanıtladım ayten :) peki bir de sinema diliyle ilgili bir soru vardı ona ne yaptınız, ben kurgu çok iyi olabilir gibi bir şık vardı onu yaptım :D
ögeyle ilgili şıkkı cevapladım

ege bölgesiyle ilgili bir soru vardı? genç kıyı dedim birde uygun ortam sağlanırsa hangisi yetişir ? şeker pancarı dedim :) sizce doğrumu :(

bende şeker pancarı dedim, egeyle ilgili ne yaptığımı hatırlayamadım ya :/ karadeniz dağları ile ilgili bir şey vardı alp himalaya dedim ben onu hatırlıyor musun, nüfusla ilgili bir şey vardı ona da işsizlik dedim

hepimiz soruların zorluğundan bahsediyoruz. bakalım sonuçlara nasıl yansıyacak bu durum.

işsizlikdi digeri ise toroslarin uzunlugudu kanimca baktimda oyle yaziyor ama

evet torosların uzunluğu 3000 altında diyor ama değili üstünde birde emel en genç volkanik dağ eğe kula delta ile ilgili olacak alüvyonların körfezleri dolduramama değil egede kıta sağanlığı geniştir. oy yüzden en çok delta ovası egededir.

yani dağlar kıyıya paralel uzandığında alüvyonlar iş görür

pardon dik uzandığında olacaktı

Bende öyle yanıtladım ayten :) peki bir de sinema diliyle ilgili bir soru vardı ona ne yaptınız, ben kurgu çok iyi olabilir gibi bir şık vardı onu yaptım :D
Bende oyle yaptim yayinciligi...Sinemayi ise gorseli isaretledim :)

AB dilleri degil sorusu vardi dimi? Ne yaptiniz onu, cince dedim ben :(

Türkçe Ağzıma sıctı ama öle böle 14 tane yapıstırdım. Matematıktende 7 bankolar bankosu yaptım onuda yapıstır. Genel kültür ağzıma sıctı 10 net gelır ancak . Toplsan 20-25 net qelır dıye dünüyorum.Sorular köpek gibi çalısmama ragmen cok zordu. 60 puan alsak şükür.

Genel kültür bende de batti. Karman corman yaptim biseyler :(

AB dillerini ben gittim Fransa yaptım ya Allahım yarebbim :D tarihte bir soru vardı misakı milli ifadeli bir soru tam hatırlayamıyorum ben londra yaptım bir şıkta doğu cephesinin kapanması falan vardı siz ne yaptınız..

arkadaşım iyi bak ne çincesi italyanca olacak

millete yanlış bilgi vermeyin Şablon:Birleşmiş Milletler'in resmî dilleri - Vikipedi

arkadaşlar hani kuvay-ı milliye ile ilgili bir soru var demiştim komutanlığı ile ilgili ben sivas yaptım çünkü ali fuat cebesoy sivas kongresinde komutan olarak atandığı için bu benim tezimi doğrular mı [FONT=Open Sans]Kuvayi Milliye cepheleri arasında bir düzen sağlamak ve düşmana karşı alınacak tedbirleri tespit etmek için Batı Anadolu’daki bütün İl ve İlçe’lerden gelen temsilcilerin katılımıyla 20. Kolordu Komutanı Ali Fuat Paşa başkanlığında Balıkesir, sonra da Alaşehir’de yapılan kongrelerde Yunanlılarla yapılan savaşlarda gerilla savaşından çıkılmasına karar verilmiş[/FONT][FONT=Open Sans]

[/FONT]

bir çok insan balıkesir yapmış sanırım ama komutanlığından soruluyor alaşehir ve balıkesir kongreleri kuvay-ı milliyenin kurulmasını değil batı cephesinin açılmasını sağladı

Önlisans Matematik Hariç Aşiri Zordu

sorular yayınlandımı ve 2022 izmir atatürke şarkı soyleyeni müzeyyen senar devletçilik yaptım bende

ilk yanlış dubai olacaktı ama diğer ikisi doğru

Onur bence matematikde basit on soru vardı geriye kalan beş soru zordu ama tarih coğrafya genel kültür ters köşeye yatırdı özellikle güncel konular....

Sorma 150 Tane Guncel Olayi Ezberledim İcinden 1 Tane Cikmadi.Turkcedede 1 Kac Soru Haric Tamam Bunun Cevabi Bu Diyebildigim Soru Olmadi Ozenle Hazirlanmis Kafa Bulandirici Sorular .Lisansda Tutmuslar Secme Yasini Sormuslar :)Lisans Sorularina Bakarsniz Cok Basit

Ben 300 tane ezberledim 1 tane çıktı :)

ASlında önlisans böyle zor olmasının sebebi bence devlet bir eleme yaptı gerçekten bilgili yani bir nevi yetmişin üstünde olan tüm önlisansı alacak çünkü ayşenur islam ve başbakan'da açıklama yaptı biz artık devlette vasıflı memur istiyoruz diye bu sınav o yüzden böyle zor oldu yetmişi geçen herkes atanır eminim....

sınav ne zaman sonucları ne zaman acıklanacak arkdaslar

işitme de bı soru vardı matematık bole baslıodu bı sınıfda flüt calanların yuzdesı yuzde 32 bu sorunun cevapı kacdı

Sorular bence Zordu

Yorumlara bakarak şu doğru bu doğruda diyemiyorum :(

Hayrlısıyla açıklanınca herşey ortaya çıkacak.

AB dillerini ben gittim Fransa yaptım ya Allahım yarebbim :D tarihte bir soru vardı misakı milli ifadeli bir soru tam hatırlayamıyorum ben londra yaptım bir şıkta doğu cephesinin kapanması falan vardı siz ne yaptınız..

ben o soruya çince yaptım :)) birde müzeyyen senar şaşırttı beni.

morfeuse23 sen soruyu okumamışsın heralde hangisi ab'nin resmi dili demiyor hangisi bm'nin resmi dili değildir diyor ab ile bm'yi karıştırma

Sadece ben mi yanlis okudum romulus, emel_emel de Ab yazmis diger sayfadaki yazilara bak

Arkadaşlar soruyorum iyi hatırlayın hangisi bm'nin dilleri mi yoksa hangisi ab'nin dilleri mi soruyu hatırlayan var mı......

Valla kardes bakyimda forumlarda ab nin yazmis cogunluk bm yazan teksin:(

Peki sizin istediğiniz olsun ab dilleri olsun bakalım.... :)

Bizim istegimiz değilde kardes bizde yanlis okumus olabiliriz ama 10 kisiden fazla aynisini diyince garip geldi yanlis okumamiz inslah dogru cvbi isaretlemiszdir bilmeyerek hepimiz :)

benim hatırladığımda birleşmiş milletlerdi o ab değildi... BİRLEŞMİŞ MİLLETLERDE EMİNİM

Bende eminim çünkü benim ezberim kuvvetlidir ama kimsenin gönlünü kırmaya gerek yok ab olsun bakalım :)

Üst Alt