Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS genel engel grubundakilerin alt kısımda hangi bölümü seçmesi gerekir?

spring35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben de bugün ekpss ye başvurdum. genel engel grubuna giriyorum %42 raporum var. ilk defa başvurdum. ortopedik ve süreğen hastalık(kronik) olarak raporumda işaretlenmiş ama ayrı ayrı oranlar yazmıyor. Ösym başvuru merkezinde öğretmen hangisini yazayım diye bana sordu ve ortopedik dedim ama yanlış mı yaptım nasıl öğrenicem sonradan sorun olur mu, daha fazla oranı olan yazılır diyorlar ama benim üç birimden alınan raporum toplam %42, süreğen kronik ile ortopedik olarak ayrı oran yazılı değil. sistemden güncelleme imkanımız var anladığım kadarıyla son başvuru tarihine kadar. süreğen kronik mi yazılmalı anlamadım.

@spirng35 Bende ilk kez başvuru yaptım ben hepsini işaretledim engel formuna benim kaydı yapan müdür muavini en yüksek hastalık oranı hangisi ise o yazılıyor dedi bir de tam vücüt engel oranını yazdı sorun olmaz demi hocam dedim sistem bu şekilde çalışıyor dedi

en yüksek hastalık oranı olduğunu anladım ama ortopedik tek başına diğerlerinden yüksek değil, diğer iki hastalıktan verilen oranlar süreğen kronik olarak mı geçiyor onu anlamadım. raporda sadece ön yüzde 3 hastalıktan verilen oranlar ile toplam rapor oranı yazılı arkada ortopedik ve süreğen kronik işaretli. ortopedik yazdık ama süreğen kronik mi yazılmalıydı düzeltme imkanımız var sistem güncelleme kabul ediyor sonuçta napacağımı bilmiyorum. en yüksek oran beyin cerrahi.

süreğen kronik olması lazım o zaman bu başvuru işlemlerini zaten neden okul öğretmenlerine yaptırırlar anlamadım sağlık ile ilgili bir sınavı sağlık bilgisi olmayan insanlar yapıyor onlarında kafası karışık haklı olarak ne yapacaklarını bilmiyorlar

Üst Alt