Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS en son kayıt ne zaman ve nasıl kayıt olmam gerekiyor?

salih2934

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
%100 raporluyum ama ağır engelli ibaresi yok ve kpss ye girmek istiyorum raporumda efor sarfetmiycek masa başı işler deniyor.

[FONT=Arial]2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016-EKPSS), 24 Nisan 2016 tarihinde yapılacaktır.

Sınava başvurular,
23 Şubat - 9 Mart 2016 tarihleri arasında elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri (ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, Okullar) ve Aday İşlemleri Sistemi (AİS) aracılığıyla alınacaktır.

[/FONT]

[FONT=Arial]- 2016 EKPSS'ye AİS'den başvuru yapmak için 2014 ÖMSS başvurusu yapmış olmak gereklidir. 2014 ÖMSS'de başvurusu olmayan adaylar, Başvuru Bilgilerinde bulunan Başvuru Merkezleri listesindeki herhangi bir başvuru merkezinden başvurularını yapabilirler.[/FONT]
[FONT=Arial]- AIS üzerinde geçerli bir Ortaöğretim (lise), Ön lisans veya Lisans bilgisi mevcut olmayan adaylar, başvurularını herhangi bir başvuru merkezi aracılığıyla yapmaları gerekmektedir.

[/FONT]

[FONT=Arial]Başvuru Yerleri: ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, Okullar, Aday İşlemleri Sistemi (AİS)
Ödeme Yerleri:Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri, PTT İş Yerleri, İnternet bankacılığı ve Kartlı Ödeme Sistemi

Henüz ÖSYM sitesinde yayınlanmadı.
Yine de bu bilgileri ÖSYM sitesinde takip etmeniz gerekir.
[/FONT]

gül hanım ben 2014'de ömss ye gırdım şimdi internet uzerındenmı kayıt yenılemelıyım.

@polat68 Tabi ki.

@sevdiyar iki türlü de yapabilirsiniz.
Başvuru zamanında ÖSYM sitesinde nasıl yapılması gerektiği yayınlanacaktır.

Sınav için neden ücret ödüyoruz anlamadım. Açık öğretim sınavları bile ücretsiz kpss ekpss çözüm bulunmalı

Üst Alt