Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS dersi verirken engelliler.biz sohbet odasını açık tutacağım...
Arkadaşlar ben ders verdiğim yerde bilgisayarın sohbet kısmını açık bırakacağım. Dersi dinlemek isteyen Engelliler biz sitesinin sohbet sayfasından Ekpss Çalışma Odasına katılarak dersi dinleyebilirler..
Tüm branşlarda ders veriyorum. Sabahları 9:30 da başlayan dersimiz Salı Çarşamba Cuma Cumartesi Pazar günleri 14:00 da bitiyor. Katılımlarınız doğrultusunda dersleri sınav gününe kadar devam ettireceğim. Şu anda Bir dernekte gönüllü öğretmenlik yapıyorum bu dersleri verirken bilgisayarı açık bırakıyorum ki arkadaşlarda dersleri dinleyebilsinler diye.
Chat sayfasında bazen düşmeler oluyor onuda moderatör arkadaşlar hallederlerse hiç bir sıkıntı yaşanmadan 24 gün boyunca derslere devam etmeye çalışacağız.
Merhaba herkese. Forumda gezerken saat 9,30 da bir hocanın sohbet odasını acık bırakarak ders yapacagını okumustum ancak ben sohbet odasına giriyorum üye girişi yapıyorum bağlantı başarısız diyor. Yardımcı olabilcek biiri varmı?