Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS dersi verirken engelliler.biz sohbet odasını açık tutacağım...

Hoca01

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben ders verdiğim yerde bilgisayarın sohbet kısmını açık bırakacağım. Dersi dinlemek isteyen Engelliler biz sitesinin sohbet sayfasından Ekpss Çalışma Odasına katılarak dersi dinleyebilirler..

Ne dersi veriyosunuz ? Hangi brans ? Hangi saat aralıqında veriyosunuz ?

Tüm branşlarda ders veriyorum. Sabahları 9:30 da başlayan dersimiz Salı Çarşamba Cuma Cumartesi Pazar günleri 14:00 da bitiyor. Katılımlarınız doğrultusunda dersleri sınav gününe kadar devam ettireceğim. Şu anda Bir dernekte gönüllü öğretmenlik yapıyorum bu dersleri verirken bilgisayarı açık bırakıyorum ki arkadaşlarda dersleri dinleyebilsinler diye.

Hoca01;
Kamerada açsanız tahtaya doru izlesek.

Tahtayı kullanmıyorum çok fazla ama gerekirse onuda hallederiz. Sıkıntı değil.

Saolun hocam allah razi olsun ben evde calisiyorum ama dinlemeye calisagim

Chat sayfasında bazen düşmeler oluyor onuda moderatör arkadaşlar hallederlerse hiç bir sıkıntı yaşanmadan 24 gün boyunca derslere devam etmeye çalışacağız.

Dersin başlamasına 15 dakika kaldı.

Ekpss sohbet odası sorunu

Merhaba herkese. Forumda gezerken saat 9,30 da bir hocanın sohbet odasını acık bırakarak ders yapacagını okumustum ancak ben sohbet odasına giriyorum üye girişi yapıyorum bağlantı başarısız diyor. Yardımcı olabilcek biiri varmı?

Herkese Merhaba.Bende dersi dinleyemiyorum.Banada yardımcı olurmusunuz?

Üst Alt