Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ders çalışma grupları, olanakları..?

suskun57

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Günaydın Arkadaşlar,
ismim Erhan, şöyle bir fikrim var;
Lisans düzeyinde e-kpss ye girecek kişiler ile birlikte bir çalışma grubu kurmak istiyorum. Çünkü tek başıma iken istediğim verimlilikte ders çalışamıyorum. Düşündümki bir arda ders çalışabilecek aynı bölgeye yakın arkadaş grupları oluşturabilirsek bir sinerji ile daha verimli ders çalışabiliriz, birbirimizden ilham alarak daha azimli oluruz ve bu sayede birbirimizi tanımış ve sosyalleşme fırsatı yakalamış oluruz.
Benim gözlerden problemim var, muhasebece işiyle uğraşıyorum. Hafta içi bir işte çalıştığımdan ötürü tüm gün ekran başında gözlerim yoruluyor ve akşam hiç bir şey yapmak istemiyorum. Bir bohemlik, bir melankoli , bir çıkmazın içinde hissediyorum kendimi ve bunu yalnız başıma aşamıyorum, hiç bir şey motive olmamı sağlamıyor. Belki bu yöntemle birbirimize pisikolojik katkımızda olur.

Özetle bu şekilde bir çalışma grubunua katılmak isteyen arkadaşlar ile birlikte bu süreci geçirmek isterim.Gruba herkes katılabilir. yada herkes kendi grubunu oluşturabilir.
İstanbul Avrupa yakası - Günögren - tozkoparanda oturuyorum, işim havaalanında,
Buluşabileceğim yerler ve saatler:
H.içi şirinevler, bahçelievler, bakırköy, merter taraflarında yada Yıldız Teknik üni davutpaşa kampusu kütüphanesi - Akşamları
Hafta sonu: Beyazıt iü kütüphanesi, Ytü davutpaşa kampüs kütüphanesi (yada benim bilmediğim bu çevredeki ders çalışılabilecek yerlerede açığım). - Tüm gün

Benimle aynı bölgeye yakın olan arkadaşlar bu şekilde bir organizasyona katılmak istiyor isteniz, bana mesaj atın ve şu sınava kalan sürede adam gibi çalışalım.

Numaram: 0543 351 04 96 (iş anında pek açamıyorum, whatss apptan yazmanız yada mesaj atmanız tercihimdir :) )

NOT: Bu şekilde herkes kendine yakın çevreden sınava girecek kişiler ile çalışma grubu oluşturabilir.

Abi lisansın soruları daha kolay önlisanstan

Üst Alt