Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 'de önlisansta kaç puan aldınız ve nereleri tercih edeceksiniz?

HATAYLI...

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
ben 66 aldım sadece 3001 tercih yapabiliyorum atanmak hayal oldu akdeniz ve egeyi tercih edecem herkes doğuyu yazıyor

2014 EKPSS Ön Lisans Tercih Paylaşımı

Merhaba arkadaşlar,

Puanım 83,9 puan. İstanbul - İlk yerleştirmede atanır mıyım sizce, yoksa ikinci yerleştirmeye mi kalırım?

Teşekkürler.

İyi tercihler dilerim.

81.7 puan Bursaya tercihlerde bursayı yazdım komple atanma oranım nedır arkadaslar

tercihleri paylaşma konusunda çoğunluk der ki art niyetli arkadaşlar var ve iyi niyetler suistimal ediliyor. sıralamanıza göre hareket edip fikir yürütmeli siniz. bir tahmin yapmak zor tabi ama engelli arkadaşların bir çoğunun memleketinden ayrılmayacağı ortada. bulunduğumuz ilde önümüzde kaç kişi var diye düşünmeliyiz sıralamamıza göre. buna göre bir fikir sahibi olunabilir. mesela ben Trabzon'u ilk sıralara yazdım memleketimde kalmak istiyorum önümdekiler den benden sıralaması iyi 6 kişi Trabzon'u tercih etse ben diğer tercihlerime kayarım. yani eğer 6. olsaydım bile Trabzon garanti derdim ama değilim. sizin durumu buna benzer yorumlayabilirsiniz. ben böyle düşünüyorum ve kendimi ve tercihlerimi bu şekilde hazırlıyorum.

Altruder;

Ben de Lise ve 83 puan..
İlk tercihlerim full istanbul burada yaşıyorum çünkü..
Kalan tercihlerimi bilemiyorum.
İstanbul olabilir mi onu da bilmiyorum :(

Üst Alt