Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss branş sıralamaları hatalı..?

Suqer

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar tercih sıralamalarında 40 tane bölüm girdikten sonra branş sıralamasını hesaplatım.Ardından seçtiğim bölümleri kaldırıp tekrar bölüm seçtim ve tekrar branş sıralamasına baktım.Bu şekilde bütün bölümlerdeki branş sıralamalarımı topladım ve genel branş sıralamamı buldum.Puanım 73.23 ilk tercihlerde branş sıralamam 2031'di.Şimdiki branş sıralamam 1261 yani ilk atamalarda benden yüksek puanlı 770 kişi atanmış görünüyor ama ilk atamalarda 3001'den 759 kişi atandı ve bu kişilerin puanları benden yüksekti.Geriye 11 kişi kalıyor.Bu 11 kişide nitelik kodlu olan atamalar.İlk alımlarda nitelik kodlu atanan kişi sayısı 474 kişi.Bu 474 kişiden sadece 11 kişinin mi puanları benden yüksekti? Baktığımda en az 100 tane nitelik kodlu kişinin sayısı benden fazlaydı.Bu durum çok saçma.

zerda34 hesap ortada ilk atamalarda 3001'den 759 kişi atandı.Nitelikli kadrosdan en az 200 kişinin puanı benden yüksekti.Toplamda 959 kişi yapar.Şu an ki sıralamamın en az 1072 olması lazımken.Genel sıralamam 1261 gözüküyor.Bu çok saçma

Suqer ilk sıralamanızı hesapladınız mı o asagida ki kutucuğu tıklamadan hesaplayin bide o kutucugu işaretleyerek yapın ben o şekilde buldum benim ilk sıralamam dan 270 kişi fazla çıktı digeriyle oranlayarak yaklaşık değeri buldum

Suqer Birde isaretlemeden deneyin çıkan rakamı sizin kendi siramanizdan çıkarın çıkan farkı kutucuğu işaretleyerek yaptığınız sayıdan çıkarın

zerda34 o zaman atamalardan önceki ilk sıralamalarımı görürüm o 2031 zaten neden bunu istedin ki?

Suqer Siz yapın dediğimi anlayacaksınız zaten siralamaniz da muhtemelen 2031 den çok çıkacak

zerda34

Senin puanın kaç? şu anki sıralaman kaç? birde son olarak lise mi yoksa önlisans mezunumusun?

Suqer Tam hatırlamıyorum ama dedigim şekilde yaptığımda 600 kusurlerde birsey çıkıyordu

Arkadaşlar ben ortaöğretim mezunuyum. Düz lise. Benim branş sıralamasıyla bi alakam olmaz demi. Yani 2500 kişi atandı şuan benim sıralamam hala aynı hiç değişmedi.

bu branş sıralamaları nerde ösym denen zerzevat açıkladık diye yazı yazmış hiçbir yerde bulamadım lisans iktisat mezunuyum biri cevap verse ne güzel olur

heartless_ra

Osym sitesine girdikten sonra başvurularım tercihlerim kısmına tıkla 2016 ekpss var orayı tıkla ardından sağ üst köşede branş sıralaması var.Oradan branş sıralamasına bakabilirsin

Super kardeş ben sonuçlara tıklıyorum doğru yanlıs sayısı var eski bilgiler var sag üst kısımda brans sıralaması diye birşey yok hayret

Üst Alt