Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurusunda askerlik ile ilgili belge isteniyor mu?

nuri3558

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben kulaktan %40 raporumu 2 ay önce aldım askerlikten muaf işlemlerine daha başlamadım pazartesi ekpss kayıtları başlıyor..
Ösym bürosu kayıt için askerlik muafiyet belgesi istiyor mu?
Kayıt olurken askerlik durum belgemi isterlerse muaf olmak için ne kadar süre lazım ben izmirdeyim kütüğüm malatya da internette birinin muafiyet işi 3 ay sürdü diyor..
Kafayı yicem biri anlatabilir mi..

Yok öyle bir şey istemiyor osym

MUAFİYET İŞİ ÇOK SÜRMÜYOR BEN OĞLUMA YAPTIM İLK TESCİLİNİ OKUYOR DİYE 3 SENE ERTELEDİLER 3 SENENİN DOLMASINA BİR AY KALA BAŞVURDUK YENİDEN RAPORUMUZ VARDI ELİMİZDE ASKERLİK ŞUBESİ AİLE HEKİMİNE YÖNLENDİRYOR İLK ÖNCE MECBUREN AİLE HEKİMİDE HST TEKRAR ASKERLİK ŞUBESİNE GİDİP HST SEVKİN YAPILIYOR GİRİYORSUN ORDA HEYETE ASKERLİK YAPAR YAPMAZ DİYE İKİ GÜNDE ELİNE EVRAĞI VERİYORLAR DAHA SONRA ADRESİNE YAZI GELECEK AMA OSYM ASKERLİKTEN MUAFMISIN DİYE SORMUYOR BÖYLE BİR BELGEDE İSTEMİYOR

Başvuruda sorun olmaz fakat atama zamanında devlet memuru olma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Devlet memurluğu şartlarında askerlik ilişik durumu yer alıyor. Ya muaf olacaksın ya yapmış ya da bazı özel durumlarda ise tecilli. Benim bildiğim bu.

Üst Alt