Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurusu yapabilen var mı? Kılavuz ve başvurular sekmesinde görünmüyor.

Oğuzzz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
14
Arkadaşlar başvuru yapabilen var mı? Başvurular bugün başladı.Ösym sitesinde kılavuzu ve başvuru ekranını bulamadım.İlk kez başvuracağım aile ve sosyal hizmetler bakanlığı müdürlüğünede ön kabul ve taahhüt belgesi için gideceğim.

Hala kapalı.Açılmadan ösym çalışanı da bir şey yapamıyor.Boşuna gitmeyin.
Belge yüklemek için bir kılavuz var sadece.

Açıklanan tarihe göre bugün başlıyordu ama klavuz ve aday işlemleri sisteminde yok.Yani henüz açılmamış

Ekpss ye bu sene ilk defa giricem önlisans okuyorum ama neyi nasıl yapıcağıma dair bir şey bilmiyorum bilen varsa yardım edebilir mi?

@sttt kılavuzda en altta aday Bilgi formu ve engel bilgi formu var.Onları dolduracaksın.Aile ve sosyal hizmetler başkanlığının il ya da ilçe temsilciliklerine gidip ön kabul ve taahhütname belgesini alacaksın.Sonra ÖSYM nin kabul merkezlerinden birine gidip başvurunu yapacaksın.Sınav harcıda var 240 TL..Kolaylıklar dilerim bende ilk kez başvuracağım.Hayırlara vesile olsun.

Ben e devletten mezuniyet belgemi ve raporumuda goturcem.Diplomamı bulamadım mezuniyet belgesi de oluyormuş.Klavuzda detaylar var.Kolaylıklar dilerim.Hayırlı olsun

Üst Alt