Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvuru tarihi ile raporumu alacağım tarih aynı. Nasıl yetiştireceğim?

xxx123

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
Sağlık raporu almak için başvurdum.fakat sonuç 21 şubatta açıklanacak. Ekpss başvuru son tarihi de 21 subatta. Nasıl yapmam gerek sınava başvurup raporu sonra alınca göndermek gibi bi şansım var mı yada başka ne yapabilirim

EKpss başvuru hakkında yardım

Selam herkese arkadaşımın Ösym'de Ekpss olarak kaydı mevcut, ocak ayında sağlık kurulundan rapor çıkarmak için başvuru yaptı. Raporu henüz çıkmadı, eski raporun iptalini vermiş Ösym'ye, eski raporla gittiğinde sıkıntı olur mu?

Sağlık raporu ve ekpps başvuru sorunu

Merhaba arkadaşlar.
Sağlık raporu almak için başvurdum.fakat sonuç 21 şubatta açıklanacak. Ekpss başvuru son tarihi de 21 subatta. Nasıl yapmam gerek sınava başvurup raporu sonra alınca göndermek gibi bi şansım var mı yada başka ne yapabilirim

Rapor alamadan sınava başvuru yapamıyorsunuz.
Başvurular 6-21 Şubat 2018 tarihleri arasında alınacaktır. ( Başvuru süresini kaçıran adaylar için geç başvuru 13-14 Mart 2018 tarihlerinde alınacaktır.)

Yanı raporu alıp 13 14 martta başvuracağım. Peki sağlık raporunu nereye göndereceğim

Üst Alt