Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvuru süresi 2 gün mü?

fasfor

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
arkadaslar ekpss ılk defa gırıcem odeme yaptım basuvuru falan hepsını yanlız bısey dıkkatımı cektı tercıhler martın 13 le 14 yazıyor 1 gunluk mu tercıh suresı bıde snava gırmeden mı tercıh yapıcaz anlamadım ben

bu tercihler 2016 ekpss ye girmiş olanların 3. tercihleri olacak. 2018 yılında Ekpss girecek olanlar henüz terich yapmayacak.

Mr.Şahbaz

tesekkurler degerlı bılgın ıcın ılk defa gırıcem ben allah nasıp ederse yanı tercıh yapmıyorum ben dımı

Nasıl başvuru yaptınız ilk gircekseniz 13 ve 14mart yapcanız

Yalnış yapmışın tercih başvurusu ypmışınız siz

fasfor

Hayır yapmıyorsunuz. Sınav 'a girdikten sonraki ilk tercihlerde yapacaksınız tercihlerinizi.

''EKPSS sınavına girmesi gereken adaylar için başvurular, 6-21 Şubat 2018 tarihleri arasında alınacaktır.'' Ben ilk defa sınava gireceğim. Bu tarihler arasında başvurumu yaptım. Şimdi sınav giriş belgesini bekleyeceğim değil mi? Farklı bir işleme gerek var mı? Mr.Şahbaz

kylexz

bende arkadasın durumundayım snava gırıcem sonrası tercıhlerın yapıcaz evet tarıhı ne zaman bıde nasıl tercıh yapılcak hıc bılgım yok bu tercıh robotlar ıle yapılabılrımı

Üst Alt