Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atanınca ilk maaşınız ne yapmayı planlıyorsunuz?

ArTe

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Benim tuşlu telefonum var 6 senedir bozulmadı onu kullanıyorum atanırsam akıllı telefon alıcam. Teknolojinin gerisinde kalmamak için :)

Bende yeni ev aldım onun ilk taksidini öderim inşallah.. :)

Atanmak hayal olsa da hayal kurmak iyidir. :)

Bir tepsi baklava alacağım sevdiklerime klasik. =)

valla benım kura tahmını 80 bın kısının ıcınden ısmım cıkarmı allah bılır bır mucıze olur eyerkı rabbım atanmamı nasıp ederse 2 tane koyun adak yapıcam fakır fukaraya verıcem keske atanabılsek keskee

Hiç düşünmedim ama bi güzellik yaparız çevreye. İhtiyacı olan birilerini bulsam onlarla da paylaşabilirim.

rabbim nasip etsinde inşaallah gerisi kolay allahın izni ve keremiyle

Ne yapalım istersiniz :) Dur bi kazanalım maaş ne kadar öğrenelim
Direk plana başlamadım henüz :)
Şuanki çalıştığım yerde bile maaşımı aldığımda ne yapıyım diye düşünmüyorum :)
Ama baklava fikrini sevdim alsam da hep beraber yesek :) canım istedi bak şimdi

valla ben ilk maaşımla lokanta kapatırım tabiki de şaka biraz harcarım gerisini bankaya atar bikritirip 0 araba alırım

vallaha ne güzel düşünüyorsunuz arkadaşlar , inşallah herşey gönlünüze göre olur , bende sizin gibiydim geçen sene , bende geçtim o yollardan ama ilk maaş ikinci maaş derken para kalmadı 1 sene sonra anca adak kesebildim , hele gurbette çalışırsanız masraf çok oluyor zaten ilk aydan size çift maaş veriyorlar ama o bile yetmiyor bazen :)

İlk ay çift maaş olayını çok sevdim :) Direk borçlarımı öderim tabi ki ..
Eğer artarsa :D kendi ihtiyaçlarım artı güzel bir şeyler diyeceğim de ilk maaşlarda olmaz rayna oturduktan sonra olabilir o kurban vs dediklerimiz.
Atanırız inşallah Allahın izniyle keseriz kurbanımızı da tabi ki ama ilk ay diye söz veremem ki ne olacağını nereye gideceğimi vs bilmiyorum
Bakalım her şeyin hayırlısı

bende ilk ay olmasada ikinci ay araba almayı planlıyorum.

Allah hepimize helalinden daha fazlasını nasip etsin.

Arkadaşlar çift maaş olayı;
diyelim ki 16.10.2014 tarihinde atandınız. O zaman 15.11.2014 tarihinde çift maaş alırsınız.
Örnek olarak 01.10.2014 tarihinde atandınız. 15.11.2014 tarihinde 45 günlük maaş alırsınız.

Emin olun geliriniz kadar gideriniz olacak..ama her ay bence bana gore bir cocugu sevindirin.ben memue olursam.her ay bi cocugu sevindircem

amokachi istanbulda yaşamak zor valla bende istanbul yazdın çıkarsa napacam bilmiyorum

Herşeyin Hayırlısı.İnşallah Atanırız.Bu arada ben Ramazan Ayın da 5 Koyuna çarptım :) eğer Atanırsam koyun falan kesmeme gerek kalmaz herhalde.Adak yerine geçer mi ki :D[/B]

Van.li devran insallah ilk sen cikarsin. Birdim ben diyip durma bence dua et. Insallah kuradan ismin cikar

olan koyunlara olacak görünüşe göre :)

ben geçen sene atandımda adak etmedim atanırsam engelli arkadadaşlarımla kurban kesip yemek vereceğim dedim büyük yemek vermiştim adak edince kendin yiyemiyorsun

Herşeyin Hayırlısı.İnşallah Atanırız.Bu arada ben Ramazan Ayın da 5 Koyuna çarptım :) eğer Atanırsam koyun falan kesmeme gerek kalmaz herhalde.Adak yerine geçer mi ki :D[/B]
5 koyun kesmen lazım o zaman

Kız kulesinde akşam yemeği wawwww .. onu karşılayacak kadar maaşın olmayacak : ) kişi başı 200 dersek :D

kestik keseceğimiz kadar diye düşünüyorum.5 koyun 1 kuzu yeter :)

9 yıldır evliyim hiç kurban bayramında kurban kesemedim eğer şayet atanırsam ilk maaşımda önümüzdeki kurban bayramında Allah rızası için kurban keseceğim...

Murat puanın ve öğrenim durumun nedir kardeşim

kız kulesinde yemek vermek güzel umarım olur :D

Üst Alt