Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamalarında dıyanet yeterlılık belgesi..?

c.dogdu

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar kadrolar acıklandı dıyanetın alacagı kadrolarda yeterlılık belgesi yazmıyor nıtelık kodlarında ımam muezzın kuran kursu hocalıgında bilgisi olan varmı sonra kazanınca ısterlerse hakkımız gıder.

nitelik kısmında dediğin gibi böyle bir açıklama yok
çok enteresan bilgisi olan var ise yardımcı olabilirmi

[FONT=helvetica]EMSS ye katılanların iller kuruluşumuzda kur’an Kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin kayyım olarak görev alabilmeleri için, atanmak için gerekli olan şartları taşımaları ve ÖSYM Başkanlığı tarafından EMSS ile ilgili yapılacak olan yerleştirme işleml[/FONT][FONT=helvetica]erini takip etmesi gerekmektedir.

Başkanlığımız Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde değişiklik yapılmış olup ve yeterlik şartı kaldırılmıştır. 2015 yılında yapılacak EMSS atamalarında yeterlik belgesi şartı da bulunmamaktadır.

T.C.
BAŞBAKANLIK
Diyanet İşleri Başkanlığı
İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü
Atama 2 Daire Başkanlığı
E-posta: atama2@diyanet.gov.tr
Tel: 0312 295 78 31[/FONT]

http://www.memurlar.net/haber/457338/

c.doğu kardeş senin puan kaç bide karabk nasıl biyer imam olunur mu orda

sizce yeterlilik kalkmış olsa bile sözlü yapar mı kurum düşünceleriniz nedir

sözlü yapacaklardır arkadaşlar diyanet yeterli görmeden görev yaptırmaz düşünsenize fatihayı tam okuyamıyosun imam olcan o riski almazlar

murat444

benım punım 78 olurmu bılmıyorum bende karabuk yazcam atandıktan sonra zaten c sınıfı ımam oluyorsunuz buyu ıhtımal sıkıntı olmaz

Bedensel engelli olup imam hatip mezunları neyapacak bilgisi olan varmı ?

Merhabalar,

İmam hatip yada dengi olan bir okuldan mezun olan tercih yapabiliyor mu ? Maaşalr ne durum da bilgisi olan var mı ?

Dıyanetten kadroları yazacak arkadaslrın dıkkatıne sonradan pisman olmayın dıyanet atamadan sonra sözlü yapıyormus araştırdım diyanete emaıl attım sizde atabilirsiniz sözlude akaıd ;arapça;tecvid;ezber gibi konudan sözlü yapıyorlarmıs; sözluyu veremeyenın ataması olmaz dıyorlar bilginize tekrar atama yapamazsınız tabıkı baska atama olursa

c.dogdu bende diyaneti aradım dediğin konuda haklısın yeterlilik belgesinin yerine bu çıkmış fıkıh ağırlıklı ezber ve yüzüne okumaya özellikle dikkat ediyorlarmış

murat444

İnşaallah diyelim ama benim merak ettiğim şu diyelim ki atandık mülakat bayağı zor imiş mülakatta başarısız olursak memuriyetimiz ölüyor mu?
edindiğim bilgiye göre kılık kıyafet fıkıh ezber yüzüne Kuran-ı Kerim okuma özellikle nikah ve cenaze duası soruluyormuş yani yeterlilikte ki durumdan daha da zor :(

evet zaten par diye imam veya müezzin yapmazlar kardeşim çümkü mesuliyet var işin ucunda ve hesabı da

e o zaman yeterliliği kaldırmasalardı bu iş mi şimdi

Üst Alt