Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamalarına 4.682 Kadro verildi! 09.04.2015

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
202
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik Twitter'den açıklama yaptı şuan.

[FONT=Arial]Engelli adayların atamalarının yapılacağı (4.682) adet kadro ÖSYM Başkanlığına gönderdik[/FONT]

al işte buyrun 5.000-6.000 arası diyorduk gelen kadroya bak

evtt çok üzücü bi durum :(

yine kaldı bi çok engelli kardeşlerimiz umutlar tekrar tükendi

arkadaşlar benden bu kadar atandım atandım atanamadım gidip dilencilik yapacam devletinde istediği bu galiba

Güncel sıralamayı görebilmem için Dalı Yok yazanların hepsini mi seçmeliyim. Benim bölüm Fen Bilimleri- Dalı Yok

Vaay be yüzyılın kazığını yedik

Penthesilea

puanın kaç kardesim sana söyliyim
oger

şu ana kadar duyduğum en güzel ve doğru cümle tebrik ederim kardeşim

Kadro 1. Atamadaki sayıya rağmen çok iyi arkadaşlar umarım herkes için hayırlısı olur

72,5 civarı puan almıştım. önlisans mezunu olarak umutluyum.

puan sıralamasında 2200 lerdeydim ,ilk atamada 1000 kişi alınmıştı.
bu atamada inş ,kısmetse olur diyorum.

herkes için hayırlısı olsun.

80 üzeri yine atanır bence arkadaşlar diğerleri için umutsuz oldu bence

Hizmetlilik yapamam, omurilik felcinden dolayı düşük ayak durumum var. Dengeli yürüyemiyorum, düşüyorum falan.

atama ne zaman yapılacak acaba onla ilgili bir bilgi varmı?
78.5 Kadastro :)

16-24 nisan arasında yayınlanacak klavuz da kadrolarda

[FONT=Tahoma]www.dpb.gov.tr
2015 yılı engelli memur yerleştirmelerine ilişkin olarak kamu kurum ve kuruluşlarınca Başkanlığımıza bildirimi yapılan kadrolara ait Nitelik Kod Kılavuzu ÖSYM Başkanlığına gönderilmiştir.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Bu kapsamda;
- İlkokul/ilköğretim/ortaokul eğitim seviyesinden 470,
- Ortaöğretim(lise) eğitim seviyesinden 2605,
- Önlisans eğitim seviyesinden 775,
- Lisans eğitim seviyesinden 832 adet olmak üzere,
toplam 4.682 adet kadro için yerleştirme işlemi gerçekleştirilecektir.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Tercih işlemleri 16-24 Nisan 2015 tarihleri arasında www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/FONT]

[FONT=Tahoma]www.dpb.gov.tr
2015 yılı engelli memur yerleştirmelerine ilişkin olarak kamu kurum ve kuruluşlarınca Başkanlığımıza bildirimi yapılan kadrolara ait Nitelik Kod Kılavuzu ÖSYM Başkanlığına gönderilmiştir.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Bu kapsamda;
- İlkokul/ilköğretim/ortaokul eğitim seviyesinden 470,
- Ortaöğretim(lise) eğitim seviyesinden 2605,
- Önlisans eğitim seviyesinden 775,
- Lisans eğitim seviyesinden 832 adet olmak üzere,
toplam 4.682 adet kadro için yerleştirme işlemi gerçekleştirilecektir.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Tercih işlemleri 16-24 Nisan 2015 tarihleri arasında www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/FONT]

Ali_Gs

sevgili kardeşim amiri ona göre iş verirde kurum tekrardan rapor talep ederse dr. o işi yapabilir diye rapor verirmi ?

sarasota

Niye vermesin, rahatsızlığım baki sonuçta. Şimdiki raporumda oturarak çalışabileceğim yazıyor.

Penthesilea

yanlış anladınız yani kurumlardan yerleştirmeden önce tekrar rapor istiyor hizmetli olarak evet bu işi yapabilir diye rapor verirmi diye söyledim .yoksa bende biliyorum rahatsızlığınızın durumunu

Kuraya gene a<z sayı vermısler cok zor gene sanırsamdfa 2016 ya kadarda alım olmıcak gıbı

alın size akp e oyum ittifaka artık şu rakamlardan sonra ümidim kalmadı

tabiki çalıştıramaz dr bu işte çalışamaz derse(hizmetli) kurum sizi atama yapamaz

yani forumda bu durumda çok arkadaşımız oldu kiminden rapor yenilenmesi istendi barajı geçemedi kimi hizmetli olarak atanıp rapor istendi çalışamz bu işte dendi ve atanamadı onun için tercihler dikkatli yapılmalı bence

O işler öyle değil sarasota kurumdan kuruma değişir iyice araştır hocam sen dpb falan ara bende tam bilgi sahibi değilim yanlış yonlendirmiyelim

Üst Alt