Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamalarıda KPSS gibi olacak görüşündeyim..

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ekpss artik benim gorusum kpss gibi 1. tercihler 95-100 den asagi atanamiycak 2.tercihler 90-95 arasi 3.tercihlerde 85 den asagi atamiycak bu benim gorusum sebebi onumuzdeki sinavlr artik sekeri olan tansiyonu olan kalbi olan rapor alip engelli sinavindan daha kolay ataniriz die bi guzel doktor ayarlar raporunu alir sinava girecek sayisi patlama olacak,calisanlarda var buna dahil oldumu ne olur kpss gibi 1 milyonu bulur giren sayisi..allah yardimcimiz olsun asil engelli ise ihtiyaci olan engelli bosta kalir..

lise
ö.lisans
lisans
istanbul 82,62 72,35 73,35
ankara 84,50 77,35 73,50
izmir 82,50 72,65 71,00

ortlama puanlardır.
3,ATAMA ORTALAMALIRNA BAKIN 2014 NOLUCAGINI KENDINIS HESAPLYIN ARTIK;
bıkaçkışı 50puana duşmuş demışte alttakı cevap onadır;
50puna falan duştugu yok bı ıgdırı gordunuz hemen 50, varmı ıgdıra gıdecek babayıgıt -30c 3000lıra maaş versen kımse gıtmes yanı basındakı agrının ortalması bıle 66,5 sasrımayın kendınısı kandıramayın.
Burda onlısans mezunları hakları yenmış bence 384+426:810 810 lısans kadar yanı lıse mezunlarını hıç hesaba katmıcaklarmışta ayıp olmasın dıye katmışlar sankı lıse mezunu ıkıyılk mezunu aynı gorulmuş onlarda barı hızmetlı olsun denmış hızmetlılıgı begenmeyen varsa bıdaha duşunsun bence .onlisansın 2katı kadar lısans alınmasın ragmen memurluk puanları 1,1,5p oynamıştır 50puan flan olmas yanı..
Gelelım kurufasulyenın faydalarına 3,atamada bıle buyuksehırlede dahıl ;adana ,bursa, manısa ,eskışehır, antalya,VS.. (batı)70p nın altında hıç ortlama gormedım dogu buyuk sehırlerınde ıse 68 daha doguda 65 p dır..
oburkıne yuzde 20-25artış olsa oda 75,000 80,000 kşi yapar, ılkolul harıç, entaban puan bıle İLK ATAMADA 80P+olur benden soylemesı tum arkadaşlara basarılar....

musty35;

Valla paşa ığdırada gideriz gerekirse, herkesin durumu senin gibi değil, ayrıca ığdır -30 u görmez. Iğdırın özel bi konumu var :D

yapma yaw guneş kremı guneş gozlugunude almayı unutma ozaman:cool:

hakkari,şırnak, tunceli nere olursa giderim de biraz kafa lazım anlamayınca ders çalışsan ne olacakki...Ama bu seferki atananlara çok sevindim hepsine hayırlı uğurlu olsun...hiç atama bile olacağını sanmıyordum ben. Allah ben ve benim gibi atanamayanlara da nasip eder inşallah

musty35;

görende inşaata çalışmaya gönderiyolar sanacak :D oraların çok tercih edilmemesinin nedeni soğukluğu deil, oralar hakkında edinilen yanlış bilgiler yüzünden :) Iğdırı son tercih olarak vereccem senin hatrına .

sadece lise mezunu için karamsar bir tablo var diğerleri gene düşük puanları görür

ben bir lise mezunu olarak umudumu kestim kendimden hayal de kurmuycam artık

musty35;

engellliler daha çok bulundukları bölgyi tercih etti ığdırda 4.455 engelli var istanbulda 177.818 engelli var puan farkları daha çok bundan dolayı oluştu..

bu ülkede hayalperestlerin yeri yok..bende ortaöğretim mezunu olarak artık kpss gözünde görüyorum bir ayrıcalığı olmayacak çalışacan bakalım 80 üstü çıkabilcemmi ?ama gerçekten bu işe ihtiyacı olan arkadaşlarımın atandığnın haberini aldım sevindim.

hayaller insanların ideallerinin yarısıdır. ha bu arada bende gerçekten ihtiyacı olan ve gerçekten hak eden arkadaşlarımın atandığını öğrendim ve çok sevindim, çok mutlu oldum...

Raamisim atananlar icin bi sikintimiz yok,konu basligi onumuzdeki sinav icin gorusumuzu degerlendiriyoruz..

ben de anladım onu zaten bende onu değerlendiriyorum ve kendimin bundan sonraki durumunda da bi parlaklık göremiyorum bir lise mezunu olarak :)

bu atama kopruden once son çıkıştı! kafayı çalıştıran gırdı çalıştırmayan 2014-2015 ı beklesın anlayan anlamıştır 1 kişide anlamayı versın ...

Üst Alt