Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamaları ne zaman gerçekleşecek?

özgetombak

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba 16 aralık 2015 de atama olacağı söyleniyor fakat ösym'nin hala yerleştirme takviminde yok hiç birşey bi bilgisi olan var mı?

evet atama yapılacağı devlet personel başkanlığı tarafından açıklandı. büyük ihtimal 18inde başlar tercihler 1 hafta cıvarı sürer. tercih tarihleri belirlenmemiştir o yüzden girilmemiştir. zaten bu tarihler ösym değil devlet personel başkanlığı belirliyor. ösym sadece yerleştirme amacıyla kullanılıyor öyle kafalarına göre yapamaz ösym sadece bi aracı kurum. sınav yapar yerleştirir. ayın 10 un kadar tarihler belli olur. 18 ın de yapılacagı acıklandı merak etmeyin kesin yapılacak. ayrıca yerleşseniz bile tercihlerin acıklanması kurumların evrakları toplama atama süresi vs gibi nedenlerle anca subat sonu mart başı gibi işbaşı yaparsanız. o yüzden acele etmeyin

Benim puanım 78,372 ortaöğretimden ben hizmetli olarak atanma şansım var mı..? Bir ümitlenmeye kapılabilir miyim..?

Lise 85 puan memur disinda secim yok atanirmiuiz acaba memur veya vhki kadrosu olur ins yine hepsi hizmetli olmaZ

Bence Lise kadrolarının %90 hizmetli olur, Çocuk esirgemede yetisenleride yine sınavsız düz memur olarak alırlar... Türk toplumunun engelliye bakış açısı çok kötü durum ortada engelliysen yaşama öl der gibi...

@dört mevsim
o puana o grupda memurluk kadrosu bayağı zor

murat6677
sıralamada kaçıncısınız??

erdalakbay
SIRALAMANIZIN NE OLDUĞU ÖNEMLİ SON ALIMLARDA ALIM SAYISI HEP AZ OLUR ÇOĞUNLUKLADA HİZMETLİ OLUR BENCE İLK BİN CİVARLARINDA DEĞİLSENİZ ZOR OLUĞUNU DÜŞÜYORUM ZATEN EN SON ALIMDA MEMURLUK 90 İLE KAPATTI HAKKINIZDA HAYIRISI OLSUN İNŞ

Engelsizbiz

bencede çoğunlukla hizmetli kadrosu olur son bir şans niteliğinde yapılan bir alım bu kadrolarda diğer alımlara göre az olur acelesi olup sağlık durumu hizmetli görevi yapamayacak ve memurluk görevi verilmesi gereken insanar hizmetliyi deneyebilir tabi ne görev verileceği birazda amirinize bağlı memurluk görevi verilebileceğini bilmeden tercih yapıp pişman olan bir çok insan var acelesi olmayanlar riske girmeden yeni sınava hazırlanıp memurluk hedefleyebilir

2000 di siralamam ilk atamada ve ikinci atamada onumuzden bi suru insan gitti suan kacinciyim bilmiyorum. Sadece gih kadrolari seciyorum.

benimde ilk sıralamam 1845 idi 1. atamadan sonra 973 geriledi 2. atamanın sonucunu bilmiyorum ösym yayınlamadı ben bu sefer ilk 25 tercihim gih sınıfı olacak son 5 tercihim yhs olacak ilk 2 tercihte hep gih sınıfı tercih ettim

Üst Alt