Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamaları için yapılan eylemlerde neden katılım sağlanmıyor?

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
173
[FONT=Helvetica]Atamalar için Ankara'da yapılan basın toplantılarına katılımın az olması sebebiyle şu soruların yanıtı arıyorlar:

Birlik beraberlikten ne kadar uzak durduğumuzu tartışma konusu yapılmasını rica ediyorum.Neden birlik beraberliği sağlayamıyoruz? Neden verilen sözler tutulmak istenmiyor? Bu zorlu süreçte nasıl bir birlik sağlayacağız? Destek verme anlayışı internet sosyal sayfalar üzerinden sizce ne kadar yeterlidir? Bu çalışmalar desteksiz ilerlemez. Bu konunun muhakemesi yapılmalıdır.
Engellilerin en büyük sıkıntısının kadro talebinden önce "birlik ve beraberliği" sağlayamadıklarıdır. Bu konu ile ilgili bir çalışma yapılmalıdır, bunun temel nedenleri nelerdir? Neden bir dayanışmadan bahsedilince herkes bildiği gibi yapmak istiyor? Neden bir konu üzerinde hemfikir olamıyoruz? Dayanışma yapıldığında hakların mücadelesi açısından ne kadar büyük bir önem arz ettiğini bilmiyor muyuz, yoksa bilmek mi istemiyoruz? Engelli kardeşlerimizin dayanışmaları ne zaman başlayacak? Bu konuda birbirlerimizi nasıl ikna edebileceğiz? Lütfen bu konunun muhakemesini yapalım. (Murat Kıvanç)[/FONT]

Herkes Ankara'da olmadığı içindir diyeceğim de
Örneğin bir yere organizasyon düzenleniyor farklı bir ilde bile olsa katılım çok oluyor.
Ben hiç birine katılmadım gerçi ama tren bile bedavayken çalışmayan arkadaşlarımız neden gitmiyor ben de bilemiyorum.
Gerçi hadi deyince farklı bir ile gidilmiyor.
Aile var vs. ama herkes kamuda çalışmak istiyor sonuçta yapılmalı yani
Ve aslında Ankara'da engelli arkadaşlarımız küçük illere göre daha çoğunlukta niye katılım olmuyor ben de bilemiyorum.
Ben çalışıyorum, Ankara'da değilim daha yeni geldim tekrar gidebilme ihtimalim yoktu malesef

Üst Alt