Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 80-95 aralığındakiler..?

Tedas01

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar!

80-95 ORTAÖĞRETİM aralığındaki arkadaşlar birbirimize yazacagımız şehirler hakkında bilgi verelim ki aynı şehirleri yazıp birbirimizin önünü kapatmayalım.
Yani en azından gerekirse ben hakkari'yi bile yazabilirim yeterki birbirimizin atanmasına engel olup , kadroları ziyan etmeyelim

Son düzenleme:
Resmen hepsi hizmetli nereyi seçelim ki şaka gibi

plumeria hanım isminizi bilmiyorum çok özür... Şöyle bir gerçek var... İmamhatip ve Sağlık doldurup en az 1000 kadro şişirselerdi? O zaman daha kötü olmaz mıydı? En azından devlete atanma ve sonrada adam yerine konup YÜKSELME şansımız var... ÖZEL SEKTÖRDE BU YOK...

77 puan bölüm muhasebe ve finansman full hizmetli yazcam arkadaşlar

77.496 puan ve bilgisayar isletmenlik ve kaloriferci belgem var duz lise mezunuyum tercihlerde kaloriferci icin herhangi bir orta ogretim diyor bagzi sitelerde iklimlendirme mezunu yaziyor tercih etmelimiyim olur mu

85.55 puan meb dışında hizmetli yazacam ve memurlukları yazacam yani atanmam imkansız :S bakalım iş bakınıyorum yaa

Ali_Gs kardeş puanın çok güzel ama meb i tercih dışı bırakma derim boşver çalışma şartları ağır diyenleri engeline göre muhakkak bi yolu bulunur örneğin benim raporda çalıştırılamayacağı işler kısmında ağır işler yazmakta, Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bu başlık bana hiç normal gelmedi :) Kimse kalkıp puanını ve yazacağı yerleri söylemez. Bunu bir kere geçelim, birbirimizi kandırmayalım hiç. :) Ama Ali_Gs senin söylediğin daha da mantıksız. Bana öyle gelmiştir ya da :)

size öyle gelmiştir benim ki de biraz sitem açıkçası haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum o kadar

90 Puanım vardı full hizmetli ile doldurdum tercih listesini 25.sıradaki tercihimde anca yerleşebildim. Ortaoğretim puanları gerçekten acayip yüksek seyrediyor.

Benim 83.70 Mobilya dekorasyon bölümü hizmetli yazsam bana sıra gelirmi nereleri yazmam gerekli.

Gelir dostum gelir.. bu puanla büyük şehirler belki ama küçük şehirlerde yüksek ihtimalle tutturursun..

arkadaşlar hepimiz için en iyisi en hayırlısı olsun..

KeLeBeK haklısın insanlar korkuyor ama asıl burda konu başka... birbirimize tercihler konusunda yardım edelimki boş kadro kalmasın... zaten herkes kendi şehirlerine yerleşecek büyük ihtimal yani 80 90 aralığındakiler...bakalım hayırlısı oolsun

Ben yerleşemem hacı.. 80.37 ile ankara'nın doğusuna yüklencem..

sovalye5225 Kardeşim sen niye hizmetli yazıyosun ki elektrik teknisyenliği varsa onu yaz kadrolara bakmadığım için bilmiyorum. ama senin hizmetli yazman çok yanlış

Ben 85,59 aldım istatistiklerimi yaptım, hizmetli kadrosunu hiç yazmayacağım diğer arkadaşlarımın önünü kesmek istemiyorum. Bilgisayar konusunda çok iyiyim bu yüzden Ankara Katiplik tam bana göre ilk sıraya onu yazacağım.

Furkan hangi kuruma ve sehire yerlestin

arkadaşlar nereyi yazacağınız yazmayın size yararlı olmaz hatta zararı olur

neden zararı olsunki..? benden yuksekler yazdıkları yerlerı ben yazsam bıle öncelik onlarda... fatma ;)

pek benden daha yüksek varsa ve benimde oraya atanma şansım varsa ama ben yazdıktan sonra orayı görüp yazarsa sence kim atanır arkadaşım ben mi? yoksa benden yüksek puanlımı ?

senden yuksek olanlar zaten memurluk seçerler ve çoğu zaten kendi şehirlerini seçiyorlar...kimse senden görüpte tercih yapma... yani üstündekiler...çünkü üstündekiler zaten belli hedeflerde tercih yapmış olacaklar....

fatma20

Ama şöyle birşey de olabilir diyelim ki senin puanın yüksek, bende orayı tercih etmek istiyorsam seni görüp daha alt sıraya koyarım ola ki sen başka yere atanırsan bu sayede bende bir ihtimal istediğim yere gidebilirim. Sıra ve puan olayını aynı anda da söylemezsek bir manası olmaz.

Ali_Gs kardeşim mebde yaz çevrendeki okullara git bi sor bakalım hizmetli olarak gelenlere ne iş yaptırıyorlar zaten ataman olursa çevre okullara gidersin bi sor ondan sonra yazmazsın bende teredütteyim ama devlete kapak atmak şart oldu sen memurlar.nette her kadro muhabbetının altına yapılan yorumları izle bi adamlar ağlıyor kadro diye emin ol okadar pis işler yaptıramaz kimse belki diğer kuurmlara göre meb daha kötü ama devlette yapıcağın belki günde 1-2 saat temizlik elin paspasda gezicek halin yok burası özel sektör değil. Fabrikada falan bi çalışmış olsan ne demek istediğimi anlardın bro :) .. aylık 1900 tl az para değil bu parayı kazanmak için bi ailede 2 kişinin çalıştığını biliyorum ben.

bu arada puanımı ve tercih yerlerimi bende olsam söylemezdim :) benim doğru söylediğimi nerden bileceksiniz ? Burada kimse kimseye sonuna kadar güvenmesin bence.

Üst Alt