Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 75,77 puanla tercih dönemi gelmeden işe girilebilir mi?

biirkann

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
49
Selam arkadaşlar.
Lise düzeyi zihinsel engelden EKPSS’ye girdim, 75,77 puan aldım.
Açıkçası tercih dönemini beklerken boş durmak istemiyorum.
Bu puanla belediye olur başka yer olur bir işe girilebilir mi?
Özellikle belediye şirketi, İŞKUR veya engelli personel alımı olan yerleri merak ediyorum.
Bu puanlarda işe giren veya tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim.

Engelli ataması dışında kurumların ihtiyaç dahilinde ilan yayınları oluyor.Bunları da ya e devlet cumhurbaşkanlığı sitesinden ya da memurlar sitesinden bakmak lazım.Memurlar sitesi çok reklamdı bildirimdi izin istiyor ama orayı takip edebilirsek düşük puanla sınırdaki puanla alım yapılabiliyor.

İyi Akşamlar Ekpssden 85.74 Puan lisedüzeyinde bir yere atanabilirmiyim hep sözleşmeli diyor

Zihinsel engelli olarak

@biirkann, bende 72 puan aldım ve 1 hafta oldu işe gireli
inşallah atanırız ya çok istiyorum çok emek verdim dile kolay 4.girişim oldu her seferinde de stresler kramplar yeto yani artık

Ortaöğretim'de aldığım 91.7 puanla 602. oldum acaba ankarada memurluk veya vhki kadrolarından atanabilir miyim tek şansım ankara başka yere gidemem tahmini veya bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim teşekkürler.

@azrim,
ankarada memurluk ve vhki kadroları gerçekten cok yuksek kapatıyo ben de biraz baktım gecmis yıllarda 94 95 hatta üstüyle kapanan yerler baya var o yüzden sadece ankara düşünülüyosa iş biraz zorlaşıyo açıkcası özellikle herkesin istediği bakanlıklar kurumlar falan olunca rekabet cok artıyo ama yine de tamamen imkansız diyemem çünkü her atama dönemi farklı oluyo kontenjan sayısı kurum tercihi sertifika durumu falan cok etkiliyo bazen kimsenin yazmadığı yerler beklenenden düşük kapatabiliyo

ama bana sorarsan hizmetli kadrosu daha olası gibi duruyo çünkü onlar genelde daha düşük puanlara kadar inebiliyo yine de tercih zamanı ne açılacağı cok önemli olacak belki düz memurlukta düşük kapatan birkaç yer denk gelir belli de olmaz umarım gönlüne göre olur

Üst Alt