Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 3. atama tercih paylaşımları

emrebey19 amaç açık değilmi kuranın çekildiğini söylemek :)mallık mı var

aynen öyle
Artık bazi insanlar bi yerde bişey olsada devlete laf atsak diye hazırda bekliyolar

zülalim malesef üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
hayırlısı olsun bu arada açıklayayım ben başvurmadın 2012 de atandım haberi görünce paylaşmak istedim

nereya atandın exof sen bayağı eskiymişin:) erken atanmısın

RigeL sağlık bakanlığı
Heyecanınızı anlayabiliyorum inşallah herkes gönlünce sonuçlar elde eder sonucu olumsuz olanlarda ümitsizliğe kapılmasın inşallah herkes ergeç yerleşir

RigeL sağlık bakanlığı
Heyecanınızı anlayabiliyorum inşallah herkes gönlünce sonuçlar elde eder sonucu olumsuz olanlarda ümitsizliğe kapılmasın inşallah herkes ergeç yerleşir

benim atanma şansım var mı arkadaşım puanım 78,372 ne diyorsun bu işe full hizmetli yazdım...

takip ettiğim kadar lise mezunu 79-80 den atanan oldu taban puanları dikkate alarak tercih yaptıysan inş yerleşirsin

murat terchilerin nasıldı senle aynı puanımız ben ilk beş memurluk tabi gelmez onu saymıyorum hizmetli adana osmanıye hatay kayseri sonra uzak yerler hatayda umudum var ama hayırlısı

[FONT=Tahoma][FONT=inherit]Engelli vatandaşlarımızın, EKPSS/Kura sonucu kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmeleri için düzenlenen KuraTöreni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Sema RAMAZANOĞLU ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU‘ nun katılımlarıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Moralı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.[/FONT][/FONT][FONT=Calibri]Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/FONT]
[FONT=Calibri]

İlgili haber linki :

2015/2 Ekpss/Kura Sonuçları Açıklandı
[/FONT]

murat tercihlerinde adana osmanıye hatay falan varmıydı

herkes istediği memlekette atansa çok iyi olur. yani mecburiyetten başka ilde değilde istediği ilde yani.

Sonuç hayır ;) Üni. Gideceğim diye bütün hepsini memur seçtim 74 puan ile :D 3 adet hayır :D

Ben köyüme atandim arkadaşlar , herkes icin hayirli olur umarim :)

Kahramanmaraş/Afşin Adalet Bakanlığı (Memur) lise mezunu 85.55 puan

Üst Alt