Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 3. atama tercih paylaşımları

Plumeria Ozaman ne diyoruz , herkesin gönlüne göre sonuçlanir umarim. Hepimize bol sanslar arkadaslar :)

arkadaşlar bugün sonuçlar açıklanacak. Ösym nin sitesinde daha çıkmamış. Ne zamana çıkar ?

Acele etmeyin , saat 10 olsun kuralar bi cekilsin. Ogleden sonra olacak muhtemelen , hemen duzenleyemezler

saat 10 da kura yani atamalar yapılacaktı acaba televizyon kanalında veren varmı?

ille de şov, ille de şov, şovsuz olmaz.
Şu şovu Mimari düzenlemer de yapsalar ah keşke dedirten.
EKPSS öncesi klasikleşmiş şovla yine sahnedeler.
Bu yaptığınız şovunuzu Yollar, Kaldırımlar, Merdivenler ve
güya Engelliler için yapılmış Lavabolar da da görmeyi şiddetle umut ediyorum.

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

murat kardeşim az bi zaman kaldı çok heycanlıyım :) hayırlısı olur inşllah herkes için

Aynen çok az kaldı inşallah hayırlı bi haber alırız

Bahsettiğin işler hükümetin değil belediyenin işleri. Kura ve atamayı ise belediye değil hükümet yapıyor.

Arkadaşlar açıklanınca buraya yazıp etiket yapabilir misiniz okulda olucam da

Az biraz sabır edin ya saate zamana aldanmayın. bugün açıklıcaz dediydilerse.. er yada geç açıklayacaklar heyecan güzeldir. :D

birazdan nasil olsa aglayacagız .. :(

ya sevinçten yada üzüntüden :(

aklımıza gelmedik şeyler dudaklarımızdan çıkı verecek ..

eyer iyi eyer kötü ??

benim bildiğim kadarıyla 2016 baslarında bir tama daha olacakmış gazetede öyle okudum

Bende öyle okumuştum 2016 ilk aylarda diye inşallah yalan olmaz!!

benim bildiğim kadarıyla 2016 baslarında bir tama daha olacakmış gazetede öyle okudum

Bende öyle okumuştum 2016 ilk aylarda diye inşallah yalan olmaz!!

Atama olacak ama bilginiz olsun ki geçmiş dönemlerle sabittir; MEB, Adalet Bakanlığı yada Cezaevlerine hizmetli alımı olacaktır.. Geçmiş tarihte MEB hizmetli kadrosu şişirildi, bence Adalet Bakanlığı alım yapacak ama hangi bakanlık olursa olsun tamamı hizmetli olacaktır..

her zamanki gibi bu atamalarda da umutsuzum. ocak ta yapacaklarına da inanmıyorum artık. ben memurluktan umudu kestim.

puan 73,5 hepsini hizmetli yazdım. Haydi hayırlısı.

2015/2 EKPSS/Kura sonuçları açıklandı
ayrıntılar birazdan.....

Kura çekimi bitmiş bi sitede gördüm ordada birazdan açıklanır diyordu 1 saat geçti :)

tahminim 14 00 da açıklanır genelde ösym sonuçları o saate sisteme koyuyor hayırlısı

Üst Alt