Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 3. atama tercih paylaşımları

desene bize yine hüsran

Ucra köşelerde ki memurlukları yazabilirsin, ben hizmetli kadrosuna önem vermeyi düşünüyorum 85.6 ile birde bazı memurlukları yazacağım.. VHKİ 90 altına düşmez zaten, aslında tercih sistemi değişse çok iyi olur.. Örneğin sistem zaten online, birisi senden yüksek puanla yazdığında uyarsa 95 puanla birisi yazdı vs. gibi, gerekirse bilgilerini bile versinler böylece birçok kişi istediği yere gidebilir. Tabi sıkıntı şu, sen ücra köşede ki bir daireye 85 ile atanırken, başka birisi bulunduğu şehri yazar tutturamaz açıkta kalır..

Ucra köşelerde ki memurlukları yazabilirsin, ben hizmetli kadrosuna önem vermeyi düşünüyorum 85.6 ile birde bazı memurlukları yazacağım.. VHKİ 90 altına düşmez zaten, aslında tercih sistemi değişse çok iyi olur.. Örneğin sistem zaten online, birisi senden yüksek puanla yazdığında uyarsa 95 puanla birisi yazdı vs. gibi, gerekirse bilgilerini bile versinler böylece birçok kişi istediği yere gidebilir. Tabi sıkıntı şu, sen ücra köşede ki bir daireye 85 ile atanırken, başka birisi bulunduğu şehri yazar tutturamaz açıkta kalır..

ya doğuyu yazıyorlar bence yine mesela sen yazmayacakmısın doğuda memurluk

Hakkari Şırnak sokağa çıkma yasağı var Diyarbakır arada oluyor kendi şahsım adına konuşuyorum,riske girmeye gerek yok engelli birisi olarak orda sıkıntılar daha çok olur daha çok stres ten psikoloji tamamen çöker die düşünüyorum yaşamayan bilmez,ya arkadaş burda daha önceleri yapılan atamalarda bu olağanüstü hal bolgesinde çalışan engelli memur yokmu bu sitede..

2016 da sınav var sınavdan önce bi atama daha olmaz diye tahmin ediyorum

Bu atama aceleye gelmis o yuzden rakamlar az kalmis 2016 da ogretmen atamasiyla tekrar 2016/1 atamasi olcakmis

Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimizin Gönlüne göre versin 16 sına az kaldı elinizden geldiği kadar stresi en az seviyeye çekin zaten bizler engelliyiz kendimize zarar vermeyelim :)

Beyfendi merhaba şuan kafam o kadar doluki tercihlerimi çarşamba sabahı yapacağım inşallah.panım 79.42 hepsini meb hizmetil yazdım.Forumu takip ediyorum diyorlar ki meb hizmetilyi yazma neden kardeşim bizler engelliyiz.Sağlam değiliz.elbette yapabileceğimiz işleri verirler.Birde acaba atanabilirmiyim.

Beyfendi merhaba şuan kafam o kadar doluki tercihlerimi çarşamba sabahı yapacağım inşallah.panım 79.42 hepsini meb hizmetil yazdım.Forumu takip ediyorum diyorlar ki meb hizmetilyi yazma neden kardeşim bizler engelliyiz.Sağlam değiliz.elbette yapabileceğimiz işleri verirler.Birde acaba atanabilirmiyim.

Teşekkür ederim sizede iyi günler bence atanirsiniz bu puanla meb hizmetliye engelinize göre is vermek zorunda amiriniz doğru biliyorsunuz bazı arkadaşlarımızın engeli her isi yapmaya müsait olduğu için öyle demiş olabilirler sizin engeliniz nedir bilmiyorum ancak dediğim gibi stres olmayın relax olun her is olacağına varır kadar kismet neyse o olur

Arkadaşlar 11 i son tercihlerin. Peki sonuçlar ne zaman açıklanır bi tarih verildi mi

tercih açıklanması olarak 16 aralık olarak belirtiyolar

arkadaşlar tercihlerde 1 den 30 a kadar seçenekler var. Bu sıralamalar önemli mİ? Mesela ben ilk 10 tercihi izmir yazdım.

önlisans batı illeri ve iç anadolu

Arkadaşlar çok acil cevap bekliyorum... Ösym aday işlemleri sistemine girdiğimde sadece 2014/2 Tercihlerimi görüntüleyebiliyorum. 2015'de yaptığım tercihler gözükmüyor! Bu sadece bende mi böyle yoksa sizde de aynı şey mi geçerli?
2015'de ki taban puanlarını inceledim ve ben nereleri tercih etmiştim diye merak ettim ama dediğim gibi 2015'de ki tercihlerim gözükmüyor. Lütfen online olan bir arkadaş Ösym'ye girip bakabilir mi?

VaKKo

Osym sitesisinden tercih yapa gir girisini yap kardinda tercihlerimi goruntule yaziyor

emrebey19

Canım kardeşim açıklamamı okursan zaten bunu yazdım! Kendi sayfama girdiğimde sadece 2014/2 olan tercihlerimi görüyorum, 2015 yok! Anlatabildim mi? Yani senin anlayacağın Ösym sitesinden giriş yaptım tercih yapa girdim, tercihlerimi görüntüle kısmına baktım ama 2015 gözükmüyor...

önlisans 66 puan aldım atanamayacağımı biliyorum bu kadar kötü durumda bile doğuyu yazmam ortalık iyi değil

selam arkadaşlar ben mardinde memurum ınan son 2 aydır ne cocugum okula gidebiliyo nede silah seslerınden uyuyabılıyoruz hep sokaga cıkma yasagı oluyor cocugum dogru düzgün eğitim alamıyor hep bomba seslerı heryer kapalı psikolojımen ınsan çöküyor anlayacağınız doğunun tümünde bu sorun var hep hendek acık doğru düzgün dısarı cıkamıyoruz ne bir hastaneye gidebiliyoruz arabalarımız anahtarlarını silah zoruyla alıp barıkat kuruyolar anlayacağınız buralarda yasanılmıyor

Malesef ısteyemıyoruz olsaydı 1 daka bile durmazdım buralarda

oralara çıkarsa hizmet için gitmekten geri durmamalıyız bu ülkenin her karışı bizim bir iki it havladı diye oraları bırakacak değiliz zaten oralada bu terörün barınması destekçilerinin çok olmasından bizler oraya sahip çıkmazsak elimizden gider zorda olsa orada çalışmak gitmeliyiz

MHSM4747

çok özür dileyerek, mardinin neresinde kalıyorsunuz öğrenebilir miyim ?

Burada herkes şu puanla yerleşebilir miyim şuraları yazabilir miyim diye sorular soruyor. Eminim 10 kişiden 9u Ösym'nin web sitesini kullanıyordur. Bir arkadaş da şuna bakıvermedi ya hepinize helal olsun, ne kadar yardım sever bir milletiz!

kardeşim kusura bakma sakin ol sana elimden geldiğince yardım edeyim ösym aday işlemlerinden oturumu açcaksın orda tercihlerim var 2015 EKPSS/KURA TERCİH 2 yazan yere tıkla orada tercihlerimi görüntüle var ve ya o yoksa tercihlerimi güncelleyi tıkla değiştirmeden bak tercihlerine

Ali ben şimdiki tercihlerimden bahsetmiyorum -ki- daha tercihlerimi hazırlamadım. Bi'önceki yaptığım ama hani atanamadığımız tercihleri soruyorum. Anlatabildim mi? İstersen beni ara bi konuşalım 506-662 24 46

Üst Alt