Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 3. atama tercih paylaşımları

Ülkelerin sınırları kaldırılıp Irk gözetmeksizin tüm kaynaklar tüm insanlara eşit dağıtılsa sanırım dünya cennet olurdu...

Kimisi Meb. yazmayın yok şurayı tercih etmeyin dıyo zaten kadro açan kaç kurum var ki ? o kurum kötü bu kurum zor ee napalım tercih yapmayalım mı sınavada girmeyelım ne bılıyım hiç birseyden memnunıyet yok ki tamam zordur ama kolay olan ne var ki tamam engelimiz var bızler için daha sıkıntılı olabılır ama böyle bir şansda tanınmayabilinirdi şükür en azından kendı ayaklarımızın üzerinde durmak için hayata bıraz daha sarılmak için böyle bir şansımız var kimilerimiz için umud kapısı yani ..Allah hayırlı olacaksa hepmizin gönlünde hayırlı olanı nasip etsin inşallah ,herkes bir gün istediği işi rahatı elde eder umarım tercihleriniz sizler içinde hayırlı olur..Atanamazsanızda üzülmeyin en azından tekrar deneme şansınız var sınav kaldırılmadığı sürece yola devam yani..Sabrınız umudunuz tükenmesin ;)

Arkadaşlar bende atanmayı bekliyorum şahsen. Bana göre kurum farkına çok takılmayın asalet tastik ten sonra değiştirilir. ALLAH hayırlı olanı nasip etsin

Isi olmayana devlet kapisi hepsinden iyi biz sadece alternatif kurum sans varsa yazmayin diyoruz yoksa elbette yazin.

Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimizin Gönlüne göre versin 16 sına az kaldı elinizden geldiği kadar stresi en az seviyeye çekin zaten bizler engelliyiz kendimize zarar vermeyelim :)

arkadaşlar 80 üzeri puan olanlar doğu memurluk yazacaklarmı ?

83 puanım var memurluk gelir mi sizce ?hizmetli yazmayacam da.

RigeL

bence herkes doğu gelir diye doğuya ağırlık verir onun için her bölgeden yazmak lazım. benim fikrim .

benım puanımda 78.355 hepsını hızmetlı yazdım sızce atanaabılırmıyım bu puanla hızmetlı olarak bırde ılk ve sonrakı tercıhler neden onemlı arkadaslar

Ilk tercihten baslarlar siralamaya gore yerlestirme islemine o yuzden onemlidir ama hizmetli meb yazdiysaniz nereyi yazdiginizin onemi yok gorrve baslamadan evinize en yakin yerde ise baslarsiniz.

Hizmetliyi arkadaslar anlatmis sadece zorluklarla kalmıyor..Adam diger sınavda senden dusuk puanla memur olarak atanmis...Sen hizmetlisin temizlik isleri yapiyorsun otekine yaptiramiyorlar..Sen demezmisin o engellide biz neyiz..Hele senin engelin daha zorsa hic bir sey demiyorumm..Hersey nasip kısmet birazda sans cogu hizmetli atanan 2016 da bir daha sınava girecektir..Devletin engelli hizmetli almaması lazim biz onun icin ugrasiyoruz...Memur sen araciligla dbp bile talep gonderdik simdilik ses seda yok bakalım ilerleyen zamanda ne olacak

pekı sence 78.355 bu puanla hızmetlı olarak atama şansım kac abım

80 puan alanlar tekli yerleri birbirleriyle konuşarak yazarsa aslında kimse kimseyi engellemiş olmaz, 90 puan ile 10 kişilik kadroyu yazanlar bence birbirine en büyük haksızlığı yapanlardır.

@erdalakbay

Erdal akbay arkadaşım çok özel değilse ne kadar maaş aldığınızı söylermisin

murad22
Pardon şimdi gördüm maaşınızı

ali gs merhaba puanım 79,551 sence ne tercih etmeliyim...

ortaöğretim

meslekliselim

bakın sadece benim tahminim gih gelme ihtimali düşük size ama hizmetli kadrosu gelir bence

Merhabalar,

ÖSYM sayfasına tercih için girdiğimde 2001 kodlarıyla liste çıkıyor, 3001 önlisans göremiyorum.

Sıkıntı nerden kaynaklı bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar benim tahminim hizmetliler 77-78'lere kadar düşer diye tahmin ediyorum, en büyük olasılık bu...

04-11 aralık 2015 23:59' a kadar tercihler devam ediyor yanlış bilmiyorsam 16 aralıkta açıklanacak sonuçlar

yanlış listeye bakıyorsun ön lisans için liste ayrı Tablo 3e bakabilirsin

Genel Bilgiler
TABLO-1.İlkokul/Ortaokul/İlköğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar
TABLO-2.Ortaöğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar
TABLO-3.Ön Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar
TABLO-4.Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar
Özel Koşullar
İlköğretim/Ortaokul/İlkokul Mezunları İçin Nitelik Kodları
Ortaöğretim Mezunları İçin Nitelik Kodları
Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları
Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları
Mezun Olunan Ortaöğretim Alan/Dalı
Mezun Olunan Ön Lisans Programı
Mezun Olunan Lisans Programı
Dilekçe

Önlisans listesinde sorun yok fakat tercih seçme ekranından kurum kodunu girdiğimde arama sonucunu bulamıyor... Tüm seçenekleri gösteriyor.

290.... ile başlayan listeleri tek tek gezip seçmek gerekiyor. Önceki tercihlerde arama çubuğundan bulabiliyordu..

Ben biraz daha bakıyım...

Eski tercihten çıkan sonuca bakacak olursak en fazla 87, bazı yerler 86 da kalır.. Çünkü 89-87 arası bir yığılma var tıpkı 93-91 arasında olduğu gibi..

Üst Alt