Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 3. atama tercih paylaşımları

yani evt hizmetlide olsan sonuçta engelliyiz uygun işlerde çalıştırması daha iyi olur o idareciye kalmış bişi oluyo sanırım :(

Lise 86.59 puan 159 siram var. Bu sefer de memur olamazsam daha da girmem sinava falan :)

ÖSYM aday islemleri sayfasında , basvurululariniz kismini tiklarsaniz , bolumu seçtikten sonra sayfanın en alt kisminda siralamaniz yaziyor.

Ama orada hepsini işaretlemek lazım sadece kendi bolumunuz değil sizin ilk siralamaniz nedir

Batıdan yazmayı düşünen arkadaslar nereyi dusunuyorsunuz? Ortaogretım memurluk

arkadaşlar ben 77 aldım ortaöğretimden atanma ihtimali varmıdır acaba

arkadaşlar atanmak için doğu illerini mi yazsak tutma ihtimali daha mı yüksek olur öyle acaba ne dersiniz?

Arkadaşlar 6ay önce milli eytime atandim hizmetli olarak.size tavsiyem mecbur kalmadıkça MEB secmeyin.ne saatiniz belli nede ne is yaptığınız.

napıyorsun orda getir götür işleri mi kaçta çıkıyor kaçta işe geliyorsun? Maaş nekadar?? Anlat bakalım biraz.

hepinize bol sans insallah dilediginiz yerlere atanirsiniz...

kolera23;

Amin. İnşallah. Cümlemiz atanırız inşallah. Hayırlısı olsun.

Arkadaşlar 6ay önce milli eytime atandim hizmetli olarak.size tavsiyem mecbur kalmadıkça millieytim secmeyin.ne saatiniz belli nede ne is yaptığınız.

neden böyle yazıp milletin morelini bozuyosunuz arkadaşlar nedir durum anlatın evt o zaman loris in dediği gibi atanmışsınız ne güzel burda laf yapyıosunuz sonra nedenlerini söyleyip açıklayın o zaman size göre zor gelen bişi belki bize göre normal gelecek

Arkadaşım niye moral bozayim.engelli arkadaşların daha güzel yerler tercih etmesini istedim fenami.mebde hizmetli olmak aksâma kadar paspas çek çöp boşalt evrak getir götür malzeme geldi bosâlt tasi vs vs özel işlerde çabası....

Can arkadaşlarım aldınız raporlar her şeye kullanılıyormu mesela KPSS içinde kullanım olurmu

Engelli kimlik kartı aldığımız raporda KPSS işimizi görürmü

biz 5 senedir atanmayı beklıyoruz mıllet bulmusta bunuyor. allah akıl fikir versin. benım gıbı evlı 2 cocuklu olsaydınız ne yapardınız halımıze sükretmek lazım. ben süreklı ALLAHIM durumu benden daha kötüsü varsa onu yerleştir diye dua ediyorum. şahsen atanayımda iş seçmem. sonucta devlet kapısı.

Bende ayni seyi soyluyordum bayram atandim cok sukur. Yalniz iskence teknikleri vs yasadiklarimi anlatsam kabus dersin. Kurban bayraminda otobuse binmisim 800 km otedeki ailemin yanina gidiyorum aradilar geri don diye yaw tatil yok kazan dairesi yenileniyormus. Donmedim tabi. Geri donmem icin kavga ettiler arkadas daha neler neler tek iyi yani maasi gerisi hikaye zulm

74 puan ile sadece memurluk yazdım :D Şuan çok umurumda değil olacaksa memurluk olsun olmazsa da okula gidececeğim

2015 aralık tercihi

arkadaslar kura tercihhi yacagım ösym kura tercihlerini actıgımda 30 tercihte milliegitim bakanlıgı tercihi cıkıyo tek milliegitim bakanlıgımı var kura tercihlerinde bilgi veren olursa sevinirim

Hizmetli sona olsun yazsaydin keske butun zorluklarina ragmen ucreti cok iyi ve hayata daha dik bakmanizi sagliyor

biz 5 senedir atanmayı beklıyoruz mıllet bulmusta bunuyor. allah akıl fikir versin. benım gıbı evlı 2 cocuklu olsaydınız ne yapardınız halımıze sükretmek lazım. ben süreklı ALLAHIM durumu benden daha kötüsü varsa onu yerleştir diye dua ediyorum. şahsen atanayımda iş seçmem. sonucta devlet kapısı.

aynen katılıyorum bayram tabi her işin bir zorlugu vardır o idareciye kalmış bişi memur olursun basındaki kötü olursa yine herşey kötü olur yani benımde tanıdıklarım var hiç bu şekilde anlatmadılar demek ki değişiyo yerine göre

MEB' e kötü diyorsunuz ama siz kurum gormemissiniz birde Adliye, Tapu Dairesi, SGK ve Maliyeye bakın bakalım Adliyede memur gördünüz mu hiç Begenmediniz Hizmetli değil Memur diyorum adamların yazi yazmaktan bilekleri agrimaya başlıyor bir günde karton karton kağıt tuketiyorlar beterin beteri var tabi ki herkes iyi şartlarda çalışmak ister. Keşke ülke güllük gülistanlık olsada herkesin mutlu bir hayatı olabilse ama malesef bu bir ütopya... Aslında hak eden mutlu olsa yeter diycem ama nerdeyse tam tersi hak etmeyenin bir çok imkana kavustugu bir dünyadayız. Küçücük masum çocuklar denizde boğularak ölürken kimilerinin çocukları lüks içinde o ölen çocukların hayal bile edemiyecegi bir dünyada büyüyor para iki eşit insana sınıf ayrımı getiriyorsa hiç olmamalı... Bazı çocukların keyfi için başka çocuklar ölmemeli...

Kurumlar kötü değildir arkadaşlar kötü olan insanlıktan nasibini almamış vicdansız kurum amirleridir. Kurumları yöneten amirler kötüyse o kurum dünyanın en iyi kurumu da olsa kötüdür bu sebeple Allah herkese vicdanlı merhametli iyi yürekli kurum amirleri ile çalışmayı nasip etsin.

Tercihleriniz hayırlı olsun, inşallah atanırsınız arkadaşlar.

Üst Alt