Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 3. atama olur mu?

green16

Yasaklı Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
diyelim ki bu atamada bi yere yerleştirilemedik

ki benim gibi 75 gibi düşük not alanların pek şansı yok gibi geliyor

2018 de 3.atama olur mu diğer sınavda olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

3.atama olursa belki biraz şansımız olur,umutsuz da yaşanmıyor

mesut55

Savundugum için değil ama yüz yıldır engelli hakkı gözeten özen gösteren a,b,c partisi gördünüz mü ?

5000kusur kadro talebi olmuş 2000kusur alım yapılıyor bir ihtimal aradaki fark kadar kadro açarak bir atama daha olabilir diye düşünüyor ve umut ediyorum

Hadi inşallah

Allah hepimizin gönlüne göre versin

2.ci atamada bu kadar az kadro açıldıysa 3.cü atama imkansız gibi birşey.. tercihinizi yapın siz.. 3.cü atama olmaz bence

Diğer sınavlarda 3 atama oldu fakat hiç bi atama arası 1 yıl değildi. Bu sefer ki ekpss bi başka oldu. 3.atama olucağını hiç zannetmiyorum. Şuan için ütopik. Ancak 3.atama olması için bi yolu var. Ankara da toplanıp en az 50 60 kişi, grev yapmak. Anca böyle olur 3.atama.

3. atama diye bir şey yok diye biliyorum. Zaten 2018 de sınav var.

Boşuna ümitlenmeyin 3. atama olmaz. Önümüzde seçim yok ona benzer bir şey yok ve de bu atama çok geç oldu önümüzdeki atama 2018 sınavıyla olur her yıl bu aylarda alım yapılır bundan sonra.

Keşke olsa :/ ekpss konularını görünce modum düşüyor :/

2018 de ki sınav ile birlikte kadro sayısı çok olabilir diye düşünüyorum, 3.tercih biraz zor ama aralık-ocak arası bir sürpriz olabilir bekleyip görücwz şuan hiç bir şey belli değil..

2.atamadan sonra kurumların memur ihtiyacı olursa belki.

Oldu diyelim Lisans mezunları için çok az kadro olur. Bu sefer baya büyük çünkü.

Umutsuzluğa kapılmayın, bu atamalarda lisans düzeyinde toplamda 1103 tane memur (4001) kadrosu açıldı, ilk atamalarda 800 kişi için atama yapıldı ayrıca 1800 kadar kişi bu sene için de öğretmen olarak atandı. Büyük bir ihtimal bu atamalarda puanlama 70 in altına kadar kadar düşer. Önemli olan tercihlerinizi doğru yapın.

Geçen dönem için yapılan 2. atamalarda en düşük puan 66 puan toplamda 4001 li memur için kadro sayısı 466 olmuş.
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/EKPSS/YERLESTIRME/EKPSS_2015_1_SinavlaYerlestirme_MinMaxPuanlar(Lisans)20052015.pdff

darkjusticer

velhasıl kelam lisans 75 puan için umut var mı bu atamada :)

bi de verdiğin linkte 1.atama diyor,niye bu kadar düşük puanlar,2.atama linki de var mı

green16

verdiğim link bundan bir önceki sınavın yani 2014 yılında yapılan ekpss sınavının 2. atamalarına ait dokümandır. Ösym atama sıralamasını göz önünde bulundurarak değil, yıl bazında yapılan atamalara göre numaralandırma yapıyor. Ösym aday işlemlerine gir bak, tercihlerde 2. atama yazmaz.

neyin kafasını yaşıyorsunuz 3 cü atama kesin olacak bu ülke kanunlarla yönetilir kanunda diyor yılda 1 atama olur diyor

Sen bu ülkenin kanunla yürütüldüğüne emin misin? Bidaha düşün.

Yılda bir atama oluyor ise 2018 de sınav var onun ataması olur hali ile 2016 yılında yapılan sınavın atamaları toplamda iki atamaya denk gelir. Kapiş ?

Arkadaşkar kimsenin moralini bozmak istemem ama 3. Atama imkansiz. Sebebine gelince; bu atama sonuçları en iyi ihtimalle agustos ortasında açıklanır güvenlik soruşturması, evrak teslimi vs. Derken ise başlama kasım ayını bulur zaten şubat ayında ekpss başvuruları Nisan'da da sınav var. Buna göre 3. Atama yerine bir sonraki atamayı beklerler. Yine de inşallah 3. Atama olur ve kimsenin emeği boşa gitmez.

Abicim bu sınava giren kaç kişi var ? bir milyon mu beş yüz bin mi ? Gidin change.org'Ta bir imza kampanyası başlatın 500bin kişilik bir imza oluşturursanız önce twitter'da sonrada çeşitli tv kanallarında sesinizi duyurun. Gazetecilere ulaşın köşe yazıları yazsınlar. Sonuç olarak biraz gayret gösterin. Buraya yazarak atama yaptırılmaz hakkınızı arayın. Benim suyum kuru 3 yıl var lisansımın bitmesine. İlk orta öğretim ekpss girişimde 76 aldım atanamadım ama canım yanmadı çünkü hedefim farklı ve sınava hiç çalışmadım boş kafayla girdim. Ama siz abiler ablalar. O kadar çalıştınız hakkınızı alamadınız. Hak verilmez alınır benim kitabımda. Gidin hakkınızı alın. Birlikten kuvvet doğar. Siz 1000 kişi ankarada 1000 kişi istanbulda yürüyüşler yapın bakın o zaman nasıl veriyorlar hakkınızı. Düşününsenize yürüyüşten 1 gün sonra gazetelerin ön sayfasında Engellilerin hakkı yendi yazısını. Nasıl verirler o hakkınızı varya. Sakın yazmazlar diye düşünmeyin muhalefet hükümete sarmak için bahane arıyor sizde bahane olursunuz. Adanada bir yürüyüş olacaksa 50 kişiyle gelirim abicim benim derdim değil ama hep yanınızdayım saygılar. 2018 sınavına da çalışın işi şansa bırakmayın. Okuyan birisi olarak bizzat çalışacağım o sınava 85ten aşağı almayacağım. Hizmetlide memurda yazacağım okurken çalışacağım. Sizde eğer bu direnişi yapmazsanız 2018 sınavına iyi çalışacaksınız abicim.

Arkadaşlar, devlet personel Başkanlığını aradım, engelli birimini. Bi defaya mahsus tayin hakkı olan Yönetmeliği sordum. Kurumun kendi kadroları ve yönetmeliğiyle alakalı dsdi istediğimiz şehire tayin yapmama gibi bi lüksleri varmı kurumların dedim. Evet var dedi. Sadece meb tayin isteğini hemen karşılıyo dedi 3.atamalar hakkında bi bilginiz varmı dedim. Her hangi bi çalışma yok 3.atama için büyük ihtimal olmucak dedi. Soru sormak isteyen varsa, dpb engelli birimi (0312) 408 7270 arayıp bilgi alabilirsiniz.

Üst Alt