Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@bugün, evet kardeşim ben erken olabilir demiştim çünkü benim bu sözü söylememin en temel nedeni ise şu anda ülkede sıkıp para politikasının 2027 yılına kadar devam etmesi ve 2027 yılından önce atama açılmaması zaten yakın süreçte seçimde olmadığından şimdi yazsak seçime kadar ülkemizde zaten olay ve gündemler bitmediği için bir şekilde bu konu unutulup gider ama seçime doğru yazdığınızda seçimin verdiği atmosfer ile birlikte bu dilekçenin etkisi daha fazla olabilir onu demeye çalıştım yani erken değil etkisi az olur demeye çalıştım

@udevecili, Büyük çoğunlukla güncel bilgilerden gitti benim.Hala özel eğitim meb bedava kitaplarında gezegenler veya gümüş işçiliği var mı diye kontrol etmedim.

@udevecili, bence bu engelli atamalarında en önemli unsur seçimi ne zaman olacağı eğer seçim 2027 yılında olursa 3 atama olabilir 2027 Ocak 2027 temmuz 2028 Ocak ama 2028 yılında olursa bence 2027 yılında şöyle çok daha yüksek olmayan ama çok da düşük olmayan ortalama bir alım yapılır 2028 yılında ise seçim dönemine yaklaşmanın da verdiği etkiyle asıl büyük alımın yapılması beklenebilir ama seçim 2027 yılının kasım ayı gibi sonbaharı gibi yapılırsa o zaman 2027 Ocak 2027 temmuz ve 2028 yılı Ocak döneminde ortalama alımlar olabilir yani mesela her dönem ortalama 2000 civarı alımın oldu 3 atama dönemi yapılabilir benim tahminim ve bu yapılan yorumlardan elde ettiğim izlenim doğrultusunda

@emre 78
Erken seçim takvimine ilişkin en dikkat çekici değerlendirme ise olası tarih üzerinden yapıldı. Mehmet Uçum, Türkiye’de bir sonraki genel seçimler için 16 Nisan 2028 tarihinin uygun bir seçenek olabileceğini belirtti.

Uçum’un açıklamasına göre, TBMM’nin 2028 yılı Şubat ayının ikinci haftasında seçimlerin yenilenmesi yönünde karar alması halinde, seçimlerin yasal süreç gereği 16 Nisan 2028 tarihinde yapılması mümkün olabilir.

Bu tarihin ayrıca sembolik bir anlam taşıdığı da ifade edildi. 16 Nisan tarihinin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin halk oylamasıyla kabul edildiği referandum günüyle örtüştüğü hatırlatıldı.

Açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden adaylığı konusuna da değinildi. Uçum, mevcut anayasal çerçevede yeni bir anayasa değişikliğine ihtiyaç olmadığını, TBMM’nin seçimleri yenileme kararı alması halinde Erdoğan’ın “istisnai adaylık” kapsamında son kez aday olabileceğini belirtti.

Branş bazında sıralama ne zaman açıklanır?
X ten yazıyor musunuz??

Vallahi bir şey diyeyim mi engelliler için en mantıklı meslek bir sosyal bilgiler öğretmenliği ikincisi de ilahiyat okumak çünkü alımlar çok düşük bu iki branşta da hele ilahiyatta yerlerde benim branşında da sosyal bilgiler öğretmenliği 2025 yılı 1381 engelli öğretmen alımında yaklaşık 71,5 puanla atanan olmuş 2024 sınavıyla daha kolay bir sınav 2024 sınavının 71,5 puanı ile 5000 olan atıyorum bu sınavda 4.700 gün oluyor örnek sayıları kafamdan attım yani

71,5 puan doğru ama benim branşım için ikincisi de arkadaşlar bu seçimlerin 2028 Nisan'da yapılması bence daha iyi kapsamı geniş olur alımların 2027-2028 dönemi için bu arada sadece sıralamaları kafamdan attım yalan olmasın 71,5 puan doğru

Üst Alt