Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@bugün, evet kardeşim ben erken olabilir demiştim çünkü benim bu sözü söylememin en temel nedeni ise şu anda ülkede sıkıp para politikasının 2027 yılına kadar devam etmesi ve 2027 yılından önce atama açılmaması zaten yakın süreçte seçimde olmadığından şimdi yazsak seçime kadar ülkemizde zaten olay ve gündemler bitmediği için bir şekilde bu konu unutulup gider ama seçime doğru yazdığınızda seçimin verdiği atmosfer ile birlikte bu dilekçenin etkisi daha fazla olabilir onu demeye çalıştım yani erken değil etkisi az olur demeye çalıştım

@emre 78, Seçimlerin ve atamaların ne zaman olacağını kimse bilemez, söylentilere kulak asmamak gerek.

Günlük en az bir mesaj atabilirsek zamanla fayda verebilir.

@udevecili, Büyük çoğunlukla güncel bilgilerden gitti benim.Hala özel eğitim meb bedava kitaplarında gezegenler veya gümüş işçiliği var mı diye kontrol etmedim.

Üst Alt