Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@ATA 1881, ilk atamada istediğin ilde dilekçe verip başlarsın. önemli olan atanmak gerisi kolay

@erola, kendimi denemek amaçlı girdim arkadaşlar sorular güzeldi ama paslanmışım biraz ders çalışmadan bu kadar oluyor :)

LİSANS 84.72 ALMIŞIM. 844. BAŞARI SIRAM. İlk atamada şansım var mı?

Lisans önlisans ve lise olarak ayrılıyormuş.Sonrasında engel türüne göre ve mesleğe göre ayrılıyormuş.Engel kontenjanları değişiyormuş bir de meslek değişiyormuş.Bir özel eğitim birimine sorduğumda böyle söylemişti.Nereyi aramak gerekir?

W_arqJLNVi.png

bu puana nolur (ortaögrtm)

77 puan almışım sıralamam 3257 lisanstan girdim. İlk atamalarda Doğu illerini tercih edip daha sonrasında tayin istememi önerir misiniz? Sonraki atamalarda kontenjan açılmasını mı beklemeliyim? Önerilere açığım ekpss'ye ilk defa girdim.

önlisans 79 puan 1573 alanımdan alım olursa belki gelir onun dışında benim işim zor Allah hepize yardım etsin

@biirkann, ilk olarak Doğu illerini mi deneyeceksiniz? Kpss-ekpss hakkında neredeyse hiç bilgim yok ilk deneyimim oldu. 2024'te katılan aday sayısı daha azmış lisanstan.

Lisans 78.50 2700 sıralama. Ne diyorsunuz?

@Calligrapher, sen zaten atanacaksın neyin tribi bu. Bu puanı alıp geçen seneki atama puanlarına bakmamaış olamazsın heralde

Önceki yılların öğretmen atama puanlarını nereden bulabilirim acaba? Sadece 2025e ait bilgileri bulabildim yardımcı olabilecek olan var mı?

2025 2026 senelerinde kontenjan bilgileri var.Puan sıralamasınıda ösym sıralamış.

Arkadaşlar 2026 minimum yerleştirme puanı 90 ortaöğretim için ve kontenjan 280di galiba.
Kaç puanla kapatır sonra ki yıl?
Ayrıca bazı sitelerde 70-80 puanla yerleşenler olduğu yazıyor.

lisans 91 puan
ilk 200'de
Ankara'ya atanabilir mi acaba?

hem kpss hem de ekpss'ye girmiş kişi var mı?
puanlarını yazabilir mi acaba

@erola, 700 öğretmen olsa 1 ve 2. Atamalarda 1000 er kişi atansa sıra gelir gibi duruyor. Geçen sene 79 la atanmışlar. Bu sene zordu. Seçim de var. 78 le de atanırız diye düşünüyorum

@target, onlar merkezi atama sonuçları ortaöğretim biraz karışık çünkü bu sınava liseden çok giren var

@biirkann, seçin döneminde açılan kontenjana bağlı kontenjan açılmazsa 90 puanlada atanamazsın 2024 seçimlerindeki gibi açılma olması lazım

kpss puanı isteyen lisans kadrolara ekpss puanıyla başvurabiliyor muyuz?

Üst Alt