Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonrası ortaöğretim ataması kaç puanla olur?

memolikcan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba bu sene ortaöğretim atama kaç puan olur standart sapma ne olur sizce sınav nasıldı

Sizce hizmetli kaç puanla girer

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence sınav geçen yıllara göre orta ve hafif zor arası bir seviyedeydi, bu yüzden puanların çok aşırı yükselmesini beklemiyorum. Standart sapma da biraz artabilir, tahminen ortaöğretim atamaları dengeli ama çok düşük olmayan puanlarla kapatır. Şahsen düşüncem bu yönde.

70 civarı falan düşünüyorum

Normalde 90 dı hizmetli bu sene düşer demek bişey soracam sen neyden girdin

Ben baktım hep 90 üzeri görünüyo hizmetli

@memolikcan, her sene kadro yükseldikce puanlar da düsüyor cok bilgim yok ama araştırdım öyle yazıyor mesela 2018 2019 2020 atamalarında 70e kadar düsmüs ama 2024 2025 2026 90lardan hic inmemiş asagıya anlamıyorum valla bakalım ne olucak şöyle düsün şehir merkezinde olanlar şehir merkezlerini yazarsa yükselir ama diğer illere kaymak lazım zaten puan yüksek de düsük de olsa şehir merkezi secmemeye özen gösterin dogu yaz sonra tahin iste 2 sene bos durmaktansa calısmak iyidir bana göre benim fikir o yönde bakalım 30 sehirden illaki biri tutar ic anadolu karadeniz dogu yerlerinden elbet

Üst Alt