Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 ilk atama 2500 (haksızlığa dur de!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Projetor

Kardeşim ben her türlü desteği veririm.Engellilerin her türlü hak talebine destek olurum.Ama benim hak talebine kimse karışamaz.Ben devletten istiyorum.

yalniz06 Sınavın artık 4 yılda bir yapılacağından emin misin? Eğer öyleyse bu sınav son şansım 2022'ye 34-35 yaşına olurum. :D

ZAFERKEN

Bunun için ösym nin koyduğu bir engel yok keşke olsa bunuda söylüyorum çünkü senin gibiler yüzünden o hizmetli kadrosuna ihtiyacı olup isteyenler yerleşemiyor sense sınıf atlamak için gecici süreliğine o kadroyu işgal ediyorsun. Sonra da hizmetli kadrosu kaldırılsın diyorsun ozaman tercih etmeseydiniz ihtiyacı olan isteyen tercih edip yerleşsin!!!

Kurum açsında yükselelim.Bir önceki sayfada Sen demedinmi daha çok çalış diye.Bende öyle yapıyorum.Bizim sınavsız üst kadro işi bir yönetmeliğe bakar.Onun önünddde bir engel kalmaz ÖSYM gibi.Sen yeter ki müsterih ol.

ZAFERKEN

Ben seni şahsi tanımıyorum, benim seninle bir derdim yok sen iyi ol isterim herkes iyi olsun. Benim istediğim boş yere beğenilmeyen kadrolar işgal edilmesin başka birisi en azından yerleşsin!!! Sen tercih yaparken hizmetlinin ne anlama geldiğini bilerek yaptın sonuçta. Ayrıca engel durumuna göre seni zora sokacak görev iş yükü kimse veremez suç işler...

Ayrıca sadece hizmetli kadrosu değil bütün kadrolar için söylüyorum... Boş yere kadro işgali olmasın zaten zar zor açıyor kurumlar bu kadroları buhar olup uçuyor kimseye yaramıyor sonunda...

melek 37 sen bu 3 atamadakilere çok haksızlık ediyorsun lütfen haddinizi bilin siz de biliyosunuz ki bu gibi açıklamalr sizi hedef tahtasına oturtur kadrolar 3 atamadakilerin hakkıdır daha önce de yapılmış 3 atamadakilerden ne istiyosun işine bak

smilemisty kardeşim sen çok safsın skolyoz 23 e inanma neymiş diyor ki 3 atymaya karşı değiliz diyer yandan 3 atamaların kuyusunu kazıyor bimere bizi şikayet ediyor 3 atama ile ne sorununuz var arkadaşım daha önce de vardı

melek37

Zaten burada kimsenin kimseyle alıp veremediği yok.Zaten biz 1-0 yeniğiz.Biz birbirimize anlayacağımıza en büyük engel yine biz gibi engelliler den geliyor .

meki

Sen ilk önce Türkçe öğren, Tarih öğren... Zoru zoruna aldığın 70 puanı 2018 de alamam kaygısına düşüp cahil cahil konuşuyorsun!!!

Sen kanun koyucu musun?
2018 Ekpss ye gireceklerin hakkını sen mi vereceksin?
Yoksa amâân tek ben atanıyım da geride kalanların canı cehenneme mi diyorsun?

Son düzenleme:
2018 ekpssden itibaren sınav dört yılda bir mi olacak arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt