Smilemisty 2019 seçimlerinden önce ikinci atama olacak oradan umutluyum yine ama ben ilk atamada gitmem lazım kendi branşım olsa zaten büyük ihtimal giderim ilk atamada ama olmazsa ikinci atamada giderim her türlü
hocam inşallah atanırsın çünkü bu sınavda durum daha da vahim
tercih yaparken on kere düşün tart ölç ona göre yap aman açıkta kalma
ben pes etmedim zaten daha da çok çalışıyorum ben zaten normal kpss den 78 almıştım 2016 da bunda da en kötü 82 alırım zaten ikinci atama da yine 2500 verilirse 79 ve üstü atanır ama ben işimi garantiye almak istiyorum
smilemisy demiştim ya bir yazımda bu hükümet beni korkutuyor diye ne yapacağı belli değil

)
adamlar normalde size 2 nci atamada 5 bin verecekti sonra yarısını kestiler, belki sen şimdi çoktan memur olmuştun
2019 seçimlerinden önce 2018 de fazla kadro vermek istemiyorlar, 2019 seçimlerinden önce görürsün örnek veriyorum +4500 kadro veriyoruz +4000 kadro veriyoruz MÜJDE diye en az bir hafta gittikleri yerde anlatırlar
halbuki müjde değil normal hakkımız
neyse ben zaten Allahın izni ile yüksek puan alıp ilk atamada gitmek istiyorum ama ne olursa olsun asla mücadelemden vazgeçmeyeceğiz
kamuya yüzde 3 değil yüzde 5 engelli çalıştırmasını çıkartırsak inşallah
bizden sonra sınava en az 4 kere daha giren kişilerin kadro sorunu olmaz
şu anda yüzde 3 kadro açığı 10 bin yüzde 5 olursa 50 bin açık olur ki, bu da en az 4 / 5 sınav engelli kardeşlerimiz için kadro sıkıntısı yaşamayacakları anlamına geliyor
o zaman atanan atanmayan herkes bu mücadeleye destek vermesi lazım
kendimiz atansak dahi, geride kalanları unutmamak lazım