Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 ilk atama 2500 (haksızlığa dur de!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tepkilerimizi bimere yazarak devam edelim arkadaşlar bimere hergün her gün yazalım şaka gibi kadro açıklıyolar bide işin ilginç tarafı iştah açsın diye 5000 diyolar araştıranlar biliyoki 5000 değil 2500 dür 3 atama 2500 2018 birinci atama 2500 hesabımda galiba öyle oluyor yanlışsam bildiriniz bide şu var 4 yıl geçerli diyolar ya bu bence daha kötü bi duruma yol açar ilk kez girenlerede sorun yaratır baraj puanı daha çok yükselecek şimdi söyleyin söylediklerimde haksız mıyım

arkadaşlar engelli facebook sitelerinden de yüzlerce şikayet yapılıyor şu anda
bimere yazmaya devam
tanıdıklarınınız e devlet şifresi var ise onlardan da yazın, engelli olup olmaları bir şey ifade etmiyor yeter ki şikayet edelim
2018 ilk amada en az 5000 kadro istiyoruz

GELECEĞİN İÇİN ŞİKAYET ET

Hiç bişey değişmeyecek Allah kahretsin ümidim kalmadı hayallerim yıkıldı ağlamaktan gözlerim şişti

Benim demek istedigim tamda buydu bi midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmyalim derken tabi şahsi fikrim bu biseyi ne kadar kurcalarsak üstüne dusersek o kadar cabuk bozulur şimdi haksizlik olan bir şey müjde diye duyuruluyor düşünerek hareket etmeliyiz derken bunlari kastedmstm tam olarak bni anlayan anladı diye düşünüyorum nyetim polemik değil. Simdi bu sistemle hem az alim olacak hrmde yüksek puan almak gerekir zorlaştrdilar hos olmadi . İşte buna tepki gösterilir sistemi çorba yapma derdindeler birileri. . Herkesin yararlanabilcegi kolaylik sağlayıcı şeyler ypmak dha uygun .. yazalım bimer cimer hepsine..

pes etmek yok arkadaşlar hak verilmez ALINIR unutmayın, resmi açıklama gelsin inşallah bu yanlıştan dönmüş olacaklardır
umudumuzu yitirmeyelim
ama resmi açıklama gelir gerçekten ilk alım 2500 ve 2018 yılının son ayları gibi olursa, YAZIKLAR OLSUN
normalde TEMMUZ gibi birinci atama olması lazım ve en 5000 üstü olması lazım

ama bunlar 2018 son aylarında ve 2500 gibi komik bir rakam söylediler
pes ederseniz, kaybederiz... ne kadar e devlet hesabı varsa tanıdıklarınız yazmaya devam

2018 ilk atamada en az 5 bin kadro istiyoruz

Ceylinfatih44 Kalbinizi ferah tutun, gün doğmadan neler doğar. Bugün üzülme zamanı değil, çalışma zamanı. Umarım bu kaostan bir an önce dönülür. Bir yandan sesimizi duyurmak için çalışırken, bir yandan da derslere daha bir sıkı sarılmalıyız. "Kader, gayreti sever" diye bir söz var, her anlamda gayret edelim ki güzel günler bizimle olsun.

Durmak yok Bimer ve Cimer'e daha çok istek iletmemiz lazım facebook twitter ve instagram dan EKPSS sayfa ve gurupları bulun bildiriye devam herkesi Bimer ve Cimer'e yazmaya davet ediyoruz. Örnek dilekçe var Skolyoz23 arkadaşın konunun ilk sayfası en başta copy yapıştır yapın çok istek şikayet yağması gerekli

Her platformda dile getirelim lütfen. Engelli olmayan bireylerimizinde destek olması gerekiyor çevremizden olabildiğince yardım alalım

Devlet 2018 yılında engelli alımı için 5000 kadro ayırmış.Bunun yarısını 3 atama yarısını da 2018 sınavına ayırmış.Siz istiyorsunuz ki hepsi 2018 sınavına kalsın.Bu 3. atama bekleyenlere haksızlık olur .Devlet 5000 kişilik kadroyu bölerek hakkaniyetli davranmış.

Evet,
2012 sınavına girenlere ilk alım 7746,
2014 sınavına girenlere ilk alım 4151,
2016 sınavına girenlere ilk alım 6113
2018 sınavına girecek olanlara ilk alımda 2500 (!)

oldukça hakkaniyetli (!) gerçekten.
O 2500 de yılın son çeyreğinde, gerçekten çok adil :)

Polemik çıksın diye demiyorum ama bu kadar düşüncesizliğede kayıtsız kalamicam. Kardeşim 3. Atama sizin hakkınız eyvallah ama ilk iki atamada zaten sayıları toplamışsınız daha neyin kafasını yaşıyosunuz anlamadım binlerin gireceği bir sınavın 1/2 kadrosunu 3. Atamaya vermek nedir? Neyin hakkından hukuğundan bahsediyorsunuz. Ben ekmeğimi yiyeyimde kime ne olursa olsun düsüncesine sahipsiniz başınıza 2010 Kpss sınavının akıbeti gelir biraz mantıklı düsünün be kardeşim. Bana bisey olmasında baskasına ne olursa olsun değilmi? Biraz adalet lütfen bukadar sinsi olmayın

sizin bu yaptığınıza arkadaşlar kendi ayağına sıkmak denir bu şekilde asıl 2,3, atamalarda 2018 sınava girenler için daha az kadro açılmasını sağlıycaksınız ayrımcılığın en babasını bimere cimere şikayet ederek siz yapıyorsunuz sanıyormusunuz 3,atamadaki 2500 sayısı düşürüldüğünde kalan sayı 2018/1 atamaları eklenecek biz kendi aramızda birlik olmadıktan sonra bu şekilde hep ortada kalırız.

şimdi haksızlığa dur diyorsunuz sözde ama enbüyük haksızlığı siz kendi arkadaşlarımıza ve dahada kötüsü kendinize yapıyorsunuz 2018 de ilkdefa sınava girecekler 2 gün sonra çıkmıyacakmı 3.atama olsun diye bugünü düşünmeyin yıllarca sınava girmiş iyi puan alamadığı için 2018 deki sınava girecek arkadaşım puanın daha iyi olsaydı acaba şuan yaptığın gibi bimere cimere şikayet edermiydin aslında hata kadro açanlarda ne gerek var hiç atama yapılmasın daha iyi

Gün gelecek ekpss hep kalkacakmış gibi geliyor bana.

Artık kimse kusura bakmasın ama söyleyeceğim üstüne alınan alınsın bizim insanlarımızın inanın zekası avrupanın 10 da biri değil pofpoflanmış bir milletiz . Siyasetçilerin laf oyununa hemen inanıyoruz güzel bisey sanıyoruz. Kardeşim sen 2016 sınavında ilk 7 bine girmemişsin diyorsunki ilk 15 bine kadro verilsin e oldu başka emrin? Birşey önce hak edilmeli .. 2018 de verilecek kadro taaaa aralıkta koskoca bir yaz dönemi atama olmayacak kimsede bunu göermüyor heralde herkes saraylarda yaşıyor. Bu saçmalığa derhal son verilmeli ilk atama haziranda yapılmalı ve sınavdan önce verilen 2500 kadroluk saçma sapan düsünceden vazgeçilmeli. Neymiş 2018 in 2. 3. Atamalarını zora sokuyormuşmuşuz çocuk kandırır gibi mesajlara bak. 2018 in 2.3 ataması fi tarihinde olur bu gidişle ilk atama bile aralıkta az mantıklı şeyler yazın dicem bencil kalbi kararmış insan mantıktan ne anlar

Arkadaşlar bende 2014 Ekpss Sınavında 3. Atamada memur olarak atandım öncelikle şöyle düşünün 2012 Ömss - 2014 Ekpss - 2016 Ekpss toplma kaç atama yapıldı hadi atama sayısı önemli değil toplam kaç kişi atandı benim gördüğün kadarıyla yıllar geçtikçe Kamuya alınan engelli memur alımı hizmetli alımı ya da nitelikli engelli alım sayısı düşüyor bunun da nedeni Kamudaki %3 lük Engelli çalışan sayısı sizin yerinizde olsam hatta yerinizde de olmama gerek yok

engelli bir birey olarak Kamudaki çalışacak engelli sayısını arttırmaya çalışmak daha mantıklı burada birbirinizin kalbini kıracağınıza kavga edeceğinize mesela %3 olan sayı %5 e çıksın diye uğraşsanız otomatikmen hem sizin döneminizdeki hemde sizden sonraki dönemlerdeki alımların sayısı artacak ve çok sayıda engelli kardeşimiz iş sahibi olacak

2018 EKPSS öğretmen alımı bu sayıya dahil mi?Acaba o sonradan mı açıklanacak

2012 sınavına girenlere ilk alım 7746,
2014 sınavına girenlere ilk alım 4151,
2016 sınavına girenlere ilk alım 6113
2018 sınavına girecek olanlara ilk alımda 2500 (!)

oldukça hakkaniyetli (!) gerçekten.
O 2500 de yılın son çeyreğinde, gerçekten çok adil

Haksızlığa dur diyelim diyorsunuz da ,

Ben ortada 2016 da sınava giren arkadaşlara 2500 kadro verelicek diyen bir açıklma görmedim. 2018 yılında 2 grupda alım yapılacak deniyor. İlk çeyrek deniyor ama bu hazirana falan da kaydırılabilri düşüncesindeyim .Yani 2018 sınava girecek arkdaşlar siz gönlünüzü ferah tutun haksızlıkmış neyin haksızlığı anlamadım . 2016 da komik rakamlar la alım yapılmış zaten açık da kaldık . Aynı durum da siz kaldıgınzda bu duruşu sergileyebilcekmisiniz

Ben şunu demek isterdim 2018 için gösterdiğniz kadro sayısı 2500 de 5000 de olsa azdır.
Bu gururlu duruşu gösterin .Kamu kurumlarında %3 den %4 çıkarılsın derdim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun . Bizi de birbirimize düşürmeye çalışıyorlarya
-

bende 2014 yılında ömss ile atandım burada ki sıkıntı bazı arkadaşların bencil düşünmesi bugüne kadar 3.atama her zaman oldu keşke sunu söyleyebilseydiniz uzaktan ahkam kesmek yerine tamam 2500 atama iyi rakam ilk çeyrek için ama 2018 sınavının atamalarında 5000 istiyoruz diye ama yaptığınızın size zararı olduğunun farkında bile olmadan bur da yok mantık aramakmış yok şu diyebiliyorsunuz sizin mantığınız aynen söyle ben 2018 de sınava gireceğim benden öncekilere ne olursa olsun başka açıklaması yok keşke herkes atanabilse ama zaman bize gösterecek ki bugün 3, atamadaki alımlar çok fazla diyen arkadaşlarımız kendileri sınava girdiği vakit ki muhtelemen 3.atamalara kalacak bu seferde atamalar çok az diye konular açıp bimere cimere yazacaklar :rolleyes:

5 bin engelli kadro sayısı, engellileri 2'ye böldü ! - EkpssHaberleri.Com

Evet Tepkimizi anlayan bizim içimizden geçenleri yazanlara TEŞEKKÜR EDERİZ

Arkadaşlar Bimerden Kadro sayıları artırılmayacak diye mesajlar geliyor Ama pes etmek yok her fırsat bulduğumuz yerden şikayet etmeye devam edeceğiz
Hak kolay kazanılmaz arkadaşlar
Sınava hazırlık yapmaya devam edin
sınavdan sonra Ankaraya toplanıp gideceğiz ve hakkımızı söke söke alacağız
Yeter ki birlik olalım

Merak etmeyin bu yazımı yazın bir yere, Her şey Güzel Olacak...

2018 in ilk çeyreğinde 2500 kişinin 2016 sınavına göre alınacağını kim uydurdu?
Biri bi tarafından bir şey uyduruyor millete haber gerçek mi değil mi sorgulamıyor.

Resmi bir açıklama yok bu konuda.

Şahsi fikrim ise 3. atamanın olmayacağı yönünde.

Skolyoz23

Kadro sayısı artırılmayacak sa ilk atama dan önce 2018 Ekpss yapılacak sonuçlar açıklanacak ve 2018 adayları da tercih verecek bunu dile getirelim

En yüksek puanı alanlar kadrolara yerleşecek

@44mustafa44 lütfen az düşünerek yaz birader

2012 de toplam atama sayısı 14 bin (sınavdan sonraki ilk atama sayısı 7 bin küsür)
2014 de toplam atama sayısı 11 bin (sınavdan sonraki ilk atama sayısı 4500)
2016 da toplam atama sayısı 12 bin (sınavdan sonraki ilk atama sayısı 6113)

her zaman da 3ncü atama olmuş olacaktır tabiki

biz de diyoruz ki şimdi 2018 sınavdan sonraki ilk atama 2500 bu neyin adaletidir ??
3ncü atama ile ilgili yorum yapmıyoruz onu devlet yapmak zorunda zaten arkadaşlarımıza

sen bence git büyü gel kardeşim, yazık ki bu devlete bu düşünce ile hizmet ediyorsun

2 . Atama için 5.500 rakam toplanmıştı.Hükümet 2500 kişiyi alarak geri kalan 2500 kişiyi üçüncü atamaya bırakmış oldu. Yani 2018 sınavından kırpılan bir şey yok. 2500 rakamı 2016 sınavı içindi. Sadece 2017 Şubat degil de 2018 Mart ayına sarkmış oldu

yani sizin istediğiniz 3.atama olmasın yazık arkadaşlar aynı durumda siz olsaydınız empati yapın bakalım ne düşünürdünüz.

birincisi ben senin kardeşin değilim ikincisi sen hizmet edecek seviyede değilsin ki girdiğin sınavlarda başarısız olmuş ve hala sınava gireceğim diye çabalıyor başka insanların hakkını gasp etmeye çalışıyorsun burada bu kadar vakit kaybetme git ders çalış yapabiliyorsan 2020 yılında 3. atama olsun diye yazdığını görmeyelim üzülürüz hani.

2012-2014-2016 mağduriyeti diye bir şey olamaz Türkiye de 'ki kamu kurumlarının %3 engelli kapasitesi doluyor ise geriye kalan kontenjan adil bir şekil de ''LİYAKAT'' esas alınarak Merkezi yerleştirme de en yüksek alan dan en alçak alana kadar doldurulmalı.
2018 EKPSS yapılmadan sonuçları açıklanmadan bu tercih olmamalı 2016 adayları da tercih versin madem 4 yıl 2020 ye kadar geçerli olsun puanları.

Mesele 3. atama değil mesele geriye kalan sınırlı sayıda ki kadro!!!

melek37

bugüne kadar hep 3, atamalar oldu şuanda siz öyle bir şey söylüyorsunuz ki bugüne kadar olan 3. atamanın iptalini istemek oluyor bu :S

Bu güne kadar dediğiniz 2012 ve 2014. Ortada bir gerçek var ve geriye kalan sınırlı sayıda engelli kadrosu!!!
Normal KPSS tarihine bir bakın ozaman onlar da desin ki bugüne kadar verilen kadrolar neden şimdi verilmiyor diye!!!
2016 adayları ayrıcalık mı olacak diyorsunuz yani kapanışı 2016 ile mi yapsınlar istiyorsunuz ?

Keşke herkes bu kadrolara yerleşse ama öyle bir imkan yokken en çok çalışan en yüksek puanı alanlar yukarı dan aşağıya doğru yerleşecek hakka adalete en uygun olanı budur 2018 EKPSS ye gireceğim benim yüksek puan alıp almayacağım da meçhul. Önemli olan ne kadar kadro verilirse verilsin en yüksek puan alandan en aşağıya kadar sistem tarayarak ne kadar kadro varsa doldursun

tamtersi ben 2016 da sınava girenlere ayrıcalık olsun istemiyorum bu güne kadar sistem nasıl gelmis hep 3.atama olmuş ama siz direk baska atama olmasın 2018 de sınava gorenler yapsın derseniz bu 2018 de sınava girecek arkadaşlara girenlere ayrıcalık olur :)

keşke bütün arkadaşlarımız kadrolara yerleşebilse ama buda mümkün degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt