Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 ortaöğretimde taban ve tavan puanları kaç oldu?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar önümüzdekş yıl ıkı atama olucak bırıncısı 2500 kişi 2016 daki sınava girenlerı kapsıyor ,bu 2016 yılında girdiyimiz sınavın ıkıncı atamasında tabanve tavan puanları kaça düştü bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı....ikinciside zaten 2018de yenı yapılacak sınavla atma olucak o sayının artıtılması için destek olalım ....

pasini. Siz hizmetli kadrosundasınız memurluk bekliyosunuz diye biliyorum. Memur kadrosu 81 e düşmeyebilir

nasıp kardeşim haklısın aynen beklıyorum sızce kaçı bulacak bu puan düşmesı son atamada kaça düştü ...

81 memur gelmesi zor ama marttaki alımda hizmetli 78.5 e düşebilir bu benim tahminim

memur kaça düşer sizce oncekı ıkı atamada kaça kadar düştü atama başına kaç puan düştü....

Hizmetli ilk atamada 78.2 ye kadar düştü zaten. 77 ye kadar düşer 1000 üstü kadro açılırsa

tşk ederım ....el alt sayı farkımızı gösterıyor deyılmı....

olursundemekle olmnuyor kardeşim hizmetlılık çok zor bu gıdışle zor bu iş puan lara baktım mebde 87 den aşagı düşmemiş dıyer kurumları yazsan başka şehırlere gıtmen lazım iş çok zor

cezaevı yazmam zor dar alanda durmama gıbı bır sıkıntım da var sorun yşarım dıye korkuyorum ...hayırlısı bakalım...

Üst Alt