Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 kura usulü başvuru..?

tncyozcn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..kendim ilköğretim mezunuyum bildiğim kadarıyla kura usulü kamuya girme şansı oluyormuş fakat hiç bi bilgiye sahip değilim...mesela şuan 2017 senesi için geç mi kaldık ne zaman basvurabiliyoruz..başvuruyu nereye yapacağız bilgilendirme yapacak biri olursa sevinirim..saygılar

2017 Engelli kura zamanı ne zaman

Slm arkadaşlar 2017 kura ile engelli alimi Ne zaman başlıyacak ve nasıl başvuru yapılması gerek yardımcı olursanız bilgi verirseniz sevinirim

2018 nisan mayıs arası arkadaşlar siteyi takip edin devamlı evraklarınızı şimdiden hazırlayın sağlık raporu ilkokul diplomanız veya tastiknameniz veya açık lisede iseniz öğrenci belgeniz kimlik fotokopiniz bunlarla beraber aile ve sosyal bakanlığından alınıcak ön kayıt belgesini doldurup ösym ile ilgilenen kayıt bürolarına başvuruyosunuz yalnız başka belgelerde isteyebilirler mutlaka takip edin ösym sitesinde duyurulur aten marttan sonra devamlı takipte olun süresi var çünki süreyi kaçırmayın yoksa 2 yıl daha kayıt olamazsınız diploma işinizi mutlaka halledin kayıt zamanı gelmeden önce ilk kayıtta elden götürüp evraklarınızı kendiniz yapıyosunuz 2 yılda bir kayıt yeniliyosunuz ama daha sonrakini internet üzerinden yeniliyosunuz bana 5. kurada çıktı inş. sizlerede çıkar bilgim bu kadar arkadaşlar

Askibeka şöyle bir sorum olacak size bu kuraya katılmak için ilk önce bi sınavamı girmemiz gerekiyor ve şöyle benim %100 raporum var ve ağır engelli değilim bende yararlanabilirmiyim bana tam net yapmamız gerekeni söylermisiniz.

2017 ekpss kura hakkında ?

Merhaba arkadaslar BEN 2016 YILNDA ILK DEFA EKPSS KURAYA BAŞVURDUM KAYIDIMI FELAN YAPTIRMIŞTIM SANIRIM MAYIS AAYINDA TERCIHLERI YAPMIŞTIM ÇIKMADI BU SENEDE BAŞVURMAK ISTIYORUM AMA BAKIYORUM BUNUNLA ILGILI BİŞEY YOK GECEN SENE YAPDIRDIM KAYIT GEÇERLIMI VE ACABA KAÇIRDIMMI İŞLEMLERİ LUTFEN YARDIMI OLURMUSUNUZ BILGIM YOK

Temmuz ayını bekleyin.Yarın dpb kitapçıkları yollayacak ösymye, takip edin kaçırmayın.

ilk okul muzunu hangi nitelik kodlarını seçer arkadaşlar

imdat usta 999 lu nitelik kodlarını secebilir diye biliyorum
ama yinede bir bilen cevasplasın arkadaslar

kuraya nasıl girecem

ben 2016da kuraya girmemiştim bankayada herhanki bi ücret yatırmamıştım bu seferki kuraya katılmam için ne yapmam gerekiyo ayın yirmibiride son herhalde

Aile ve sosyalhizmetlere git raporunla beraber sonrda osym burosuna gidcen gerci onlar seni yonlendirir ama once il veye ilcdeki aile ve sos. Raporunla git

lise mezunları sınav ile atanabiliyor kurmaya giremez bence bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar

poyraz.

1. Atamada ben tercih yapmamıştım mezun olmadığım için 2. Atamada yani bu atamada tercih yaptım herhangi bir para yatirmam gerekiyormu veya siz 1. Atamada tercihten sonra para yatirdinizmi?

Tercihde once sinav icin yatirmistik tercihden sonra bişi yatirmadik

EKPSS 2017 Kura

Merhabalar ekpss kura'ya ortaöğretim mezunları katılabiliyor mu?
Herhangi bir ücret ödememiz gerekir mi?
Ve toplamda ortaöğretimden kaç kişi alınacak?
Şimdiden teşekkürler.

theriskoftime
Kuraya sadece ilköğretim/ortaokul mezunları katılabilir ( 5. sınıfa kadar okuyup sonrasını bırakanlar veya 8.'a kadar okuyup gerisini bırakanlar).

Üst Alt