Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nemoberk

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
24 Ağustos 2017: Sonuçlar açıklandı

________
Arkadaşlar,

Herhalde bu sefer kadro sayısı az olduğundan ve cumhurbaşkanı katılmaz herhal kuraya. aceleye getirip hemen sonuçları açıklarlar diye düşünüyorum.

Herhalde en geç haftaya açıklanır siz ne dersiniz?

Önümüzdeki hafta içi açıklanır gibime geliyor zaten ne kadar adam aldılar ki onu da 1 haftayı geçerse artık yuh derim :)

hiçbirşeye dayanarak söylemiyorum ama 21 günden önce açıklanmaz. burda kimse birşeye dayanarak yorum yapamaz bu konuda ama benım tahmınım 3 hafta kadar bir süreyi alır

Yasal sure 1 ay diye biliyorum ancak daha erkende olabilir

inşallah en kısa sürede açıklanır

Reklam, reklamdır. Az veya çok engelli memur alıyoruz diye kuraya katılır RTE. 1ayı bulur açıklanması bence.

Smilemisty

Öğretmen atamaları 2 günde açıklandı. Ben 15 gün içinde bizim sonuçlarında açıklanmasını bekliyorum

Açıklanmayan bir tercih sonucu yok çok şükür. Bekleyelim görelim, artık törenlemi olur, bilgisayar üzerindemi olur, en üst kadememi katılır ne olursa hayırlısı olsun.

pazartesinden sonra her an bu hafta içinde muhtemelen açıklanır uzamaz geçen sene uzamasının nedeni belli 28 temmuzda en geç bitmiş olur her şey

Tercih süresinde bir Uzama olursa sonuçlar geçikir 2016 da ek süre verildi tercih için bu yıl da olur diye düşünüyorum

redeye

Verilme nedenini net olarak hatirlayamadim ama o olaydan dolayi verildiyse dediginiz gibi süre verilmeden açıklanır

bugünde akşam oldu uzatsalar şimdiye haberi gelirdi herhal. bence hemen oldu bittiye getirip konuyu kapatmak için 2 yada 3 gün içindede sonuçları açıklarlar.

İŞ CUMHURBAŞKANINA KALDIYSA BİRAZ GEÇ AÇIKLANIR ŞU AN KATARDA SANIRIM BAYA Bİ YOGUN PROGRAMI VAR ama bakalım geçen sene 6000 atama yapılacagında cayır cayır konusan bennur karaburun bile bu atamada kadro 2500 olunca bırakın konusmayı en ufak bir twett bile atmadı belki çekilişi sıradan bir günde sıradan insanlarla yapar geçerler

bugünden itibaren her an açılanabilir bence uzamaz akşama açıklasalar bile şaşırmam

Ben de bu hafta açıklanmasını bekliyorum. Alım az olduğu için kısa sürede açıklayacaklardır

kura töreni ne zaman olacaksa o gün açıklanır. bununla ilgili bir haber var mı?

nemoberk

Bununla ilgili herhangi bir haber yok . Doğru diyorsun kura töreni olduğu gün açıklanıyor. Şimdiye kadar hep ikisi aynı anda açıklandı.

25 temmuzda meclis tatile giriyor bakalım neler olucak.

Tercih sonuçlarının açıklanması ağaların keyfine kalmış gibi...
Paşa gönülleri ne zaman isterse o zaman açıklayacaklar galiba.

cumhurbaşkanımızın programına bağlı programına göre cumhurbaşkanımızın katılımıyla ekpss 2. atamalar yapılacaktır fazla uzun sürmiyecektir en kısa zaman içinde sonuçlar açıklanacaktır sadece biraz sabır etmeliyiz

tercih süresi uzatılmadı bence bu hfta cumaya kadar açıklanır sonuçlar arkadaşlar.

Arkadaşlar normal KPSS den sonra her tercihte para yatırıliyormus bizim tercihlerden sonra bir yere para yatırma mız gerekiyormu?

bu hafta açıklanmasını bekleyenler hayal dünyasında yaşıyor olmalı geçen sene 26 gün falan sürdü sanırım pazartesiden önce kesinlikle açıklanmaz tahminim ağustosun 2.haftası

Ağustosun ilk haftası açıklanır diye tahmin ediyorum

geçen sene olağanüstü durumlar vardı bu sene uzamaz arkadaşlar bu hafta açıklanır bence ki bu konuda kamuoyu oluşturup açıklanmasını sağlamalıyız sağlımız zaten bozuk stres çok olumsuz etkiliyor gerçekten 4 gündür konsantre olamıyorum hayata bir an önce açıklansın ki olumsuzsa da olumluysa da yolumuza bakalım

Ohal bitimi açıklanır...

İroni tabi bu...

Bence haftaya açıklanır...

Arkadaşlar sayı az zaten adam gibi oturup baksalar 2 güne açıklanır zaten de işteee..Ya da yerleri belli olmayanlar olmuştur onun ayarlaması vardır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt