Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2017/1 atamasından ne zaman ses çıkar?

mkn06

Yasaklı Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2017/1 atamasından ne zaman ses çıkar sizce?

Atananlar hala başlıyamadı 24 ağustostan beri bekliyoruz.. TKHK bağlı sağlıkçılar olarak.. ALLAH U TEALA yardımcımız olsun ♿

amin kardesim. ınsallah. evet bende ogretmen atamaları ıle ılgılı daha bısey goremedım surada subat a az bı sure kalmasına ragmen

Hocam biri subat iptal demis ama bilginiz var mi ? Bransiniz nedir

oyle bır soylentı bende duydum ama teyıt edılmıs degıl. ben lıseden beklıyorum

valla bırı bısey dıyor yayılıyor bende bılmıyorum

Şubat ya da Mart ayında belki atamalar olabilir inşallah...

bir haber falan verseler duyuru falan inşallah unutulmadık :(

brans sıralamsı acıklanmadı mı nasıl bellı degıl

Bu kadar bekletmeleri çok saçma :/ hakkımızda hayırlısı .

Mkn06 atanırsın inşallah karşim :)

Herseyin hayırlısı olsun 77 puanla (lise) bi umuttur haber bekliyorum alınacak kisi sayısı icin inşallah atanırım

Bir sene geçti biz hala beklemedeyiz 24 nisan da girdik sınava :(

Valla ilk atamada atananlar göreve başlamadı ki arkadaşlar.inşallah en yakın zamanda kontenjanlarınız belli olur. Beklemek daha zor

Neden atamalarla ilgili hala bir bilgi yok ki subat geldi ve engelli ogretmen atamasi yapilacak ama ???

Merak ettigim asil konu artik ogretmenler sozlesmeli ve mulakat ile aliniyor engelli ogtetmenlerin alimida sozlesmeli ve mulakat ilemi alinacak en onemli konulardan birisi bu ama hic bir yerde bunu soran aciklayan goremedim bilen varsa lutfen cevaplayabilor mi

Üst Alt