Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016'ya 18 gün kala 3. deneme sınavı

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Yeni bir Deneme sınavıyla karşınızdayım. Sınava başlamadan önce açıklamalar kısmını okuyunuz. Daha sonra bana soracağınız tüm soruların cevapları orda var.. sonuçlar çarşamba günü 06.04.2016da yani yarın saat 22.00 buradan ve facebook grubumdan acıklanacaktır. (facebook grubumun linki https://www.facebook.com/groups/743323589129148 )

Denemeye ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz
http://goo.gl/forms/Z3Y8Wej3s6

tşk kardeş sayende kendimizi sınıyoruz ALLAH senden razı olsun

80 almısım bu puanla yerleştirilebilir miyim normalde

Ne mezunu olduguna baglı önlisans ve lisansa sansın var gibi ama lise ise işin zor

83.18 almışım lisans.

asılmak lazım deneme kolaydı yani

DenemedE ki mat da bi soru vardı
9-5 : (8-3).2+6=?
Cevapi ni ben 10 buldum ama doğru su 13 olcak mis açıkla yaçak birisi varmı acaba

Son düzenleme:
sorunun doğrusu 9-5: (8-3).2+6 Mehmet6868 :)
bölmenin çarpmaya çarpmanında bölmeye üstünlüğü yoktur . çarpma ve bölme sadece artı ve eksiğe üstünlük sağlar. burada önce çarpmadan mı başlıycaz bölmeden mi dersek ikisininde birbirine üstünlüğü olmadığı için soldan baktığımızda bölme önce geldiği için bölmeden başlıyacağiz. tabi parantez içini hallettikten sonra.
9-5: (8-3).2+6
9-5:5.2+6 ( -5:5) işlemini yapıcaz oda = -1
9-1.2+6 (şimdide çarpmayı yapıcaz -1.2= -2
9-2+6=13
inşallah işinize yarar...

Yani işlem önceliği kardeş

tabi ki öyle ama sonuçta sınavda rakip sayısı hayli fazla olacak

tşkler deneme iyidi ya en azından sınavdan önce nasıl sorulacak görmemiz iyidir

Arkadaslarm deneme zor fılan degıldı. calısmayana ekmek yok. bir sınava kolay diyebilmeniz için az da olsa bılgı sahıbı olmanız gerekıyor. herhangi bir zihinsel engeliniz yoksa öyle
ümit ediyorum. bu deneme gayet kolay ve basitti. daha öncede 2 adet deneme daha yaptık onlarda en yüksek 93 puan alınırken bu denememizde 98 puan yapanlar oldu. buda denememizin kolay oldugunun bir kanıtıdır. ama siz hala zor diyorsanız sınava karşı cok büyük umutlar beslememenizi tavsiye ederim

elsina.92 hocam 94 puan aldım lisans mezunuyum
bu puanlar antalya yerlesebiliyom mu çünkü il disina cikamam ben

Birde lisans için deneme hazırlarsanız çok iyi olurdu.Matematik soruları hariç geri kalan soruların kalitesi güzel.Ancak dediğim gibi lisans matematik sorularını görmek isterim.

Arkadaslar son bi denememiz daha olcak son hafta onu yayınlıcam lisans düzeyi olucak

Elsine Sayemde Google Formlar ile Deneme Sınavları Yapıp Millete Hizmet Ediyorsun. :)

Kahretsin Her Zaman Yenilikçiyim! :)

Üst Alt