Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlısı olsun ama kırgınım.
Bizim için bu bir sevinç.Umut.Bu kadar geciktirip açıklamanın manası da yok.
Gerçi erken açıklansa ne olacak.Yine bekleyecektik.
Hayırlısı olsun.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Ben önlisans dan girdim.Sınavım beklediğim kadar iyi geçmedi.70 puan civarı bekliyorum.
ALLAH herkesin gönlüne göre versin.
Beklemekten başka yapacak bir şey yoktu. Biraz sabırsızlandım , biraz kızdım ama sonunda o gün geldi Sonuç biraz sürpriz olacak benim için genel olarak orta bi derecede bekliyorum. sürpriz kısmı burada devreye giriyor normalin altıda sürpriz normalin üstüde
Puandan ziyade başari sirasi onemli ama o siralama gercek airalama degil cunku onunuzde memur olup memur kadrosu secemeyecek ve hizmetli olup hizmetli yazamayacaklar var tabi bunlarin sayisini biz bilemeyiz
Engelli insanları sınavla yarıştıran dünyanın adaletine tüküreyim.Yarın kazansam bile onbinlerce engelli insan üzülecek.Millet birbirine başarılar diliyor ama içinden kaybetmesini umuyor yoksa kendi kazanamaz.Sistem çok acımasız gerçekten.Dünyaya gelirken bile milyonlarca kardeşimizden daha hızlı olmamız gerekiyor.Hep bir mücadele başkada bir şey yok dünyada.
sistemin tekrar değişmesi gerekiyor.
benim düşüncem şu anda memur olmayan ve herhangi bir işte çalışmayan arkadaşlarımıza öncelik verilmesi yönünde.
sınav olayına gelirsek. engelliler arasında bir sınav yapılacak ise bu sınavın düz memur kadroları için değil.
devlet dairelerindeki uzman yardımcılığı(uzman) pozisyonları için yapılması makul olabilir. bu pozisyonu tercih etmek isteyenlerin sınava girebileceği bir ortam yaratılması. girmek istemeyenlerin ise düz memur kadroları için sınavsız atamanın yapılması daha uygun olacaktır.