Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Sonuçlar yarın açıklanıyor. Beklentileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
18 Mayıs Çarşamba günü sonuçlar açıklanacak. Ben kendim ne iyi ne de kötü bir sonuç bekliyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. :)

2012'de ÖMSS serüveni ile başladı...

4 sene oldu daha atanamadım...

İnşallah bu sene atanabilirim, umutsuzum ama işte...

Hakkımızda hayırlısı...

Hayırlısı olsun ama kırgınım.
Bizim için bu bir sevinç.Umut.Bu kadar geciktirip açıklamanın manası da yok.
Gerçi erken açıklansa ne olacak.Yine bekleyecektik.
Hayırlısı olsun.

Bendede umut yok bu ara ekpss dışında hayatımda çok kötü sınavlardan geçiyorum.yinede herkesin hakkında hayırlısı

yarın büyük gün demek hayırlısı sonuç tamamen benim için süpriz olacak

Valla bende yaptım bişeyler ama ne gelir bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Ben önlisans dan girdim.Sınavım beklediğim kadar iyi geçmedi.70 puan civarı bekliyorum.
ALLAH herkesin gönlüne göre versin.

saat 10 ila 12 arasında açıklanır herhalde.

2014 yılında hiç çalışmadın öyesine girmiştim22 yanlış 8 doğru
genel kültür 22 yanlış 8 doğru 51.6 almiştım

Beklemekten başka yapacak bir şey yoktu. Biraz sabırsızlandım , biraz kızdım ama sonunda o gün geldi :D Sonuç biraz sürpriz olacak benim için genel olarak orta bi derecede bekliyorum. sürpriz kısmı burada devreye giriyor :D normalin altıda sürpriz normalin üstüde :D

benimde kaderimi türkçe belirleyecek türkçe iyi gelirse sonuç iyi kötü gelirse kötü

türkçeden 10 net beni uçurur ama 10 un altı bana çok büyük bir ceza olur

Puandan ziyade başari sirasi onemli ama o siralama gercek airalama degil cunku onunuzde memur olup memur kadrosu secemeyecek ve hizmetli olup hizmetli yazamayacaklar var tabi bunlarin sayisini biz bilemeyiz

Ben birtek kaydırmadan korkuom yoksa az çok ne yaptığını biliyor insan.

Hele bi yarın olsun inşallah herkesin gönlüne göre olur

Bu gece uzun olacak anlaşılan geçmez bir türlü

LİSANS İLK ALIM İÇİN PUAN KAÇA KADAR DÜŞER ACABA KAÇINCI SIRALARA KADAR DÜŞER BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR

Engelli insanları sınavla yarıştıran dünyanın adaletine tüküreyim.Yarın kazansam bile onbinlerce engelli insan üzülecek.Millet birbirine başarılar diliyor ama içinden kaybetmesini umuyor yoksa kendi kazanamaz.Sistem çok acımasız gerçekten.Dünyaya gelirken bile milyonlarca kardeşimizden daha hızlı olmamız gerekiyor.Hep bir mücadele başkada bir şey yok dünyada.

Bu kadar bekletilmesi zaten muallak herkesin hakkında hayırlısı inşallah..

Hiç bir şeye güven kalmamış ki ne yapsın insanlarda haklı neye inanıp neye güveneceğimiz belli değil

sistemin tekrar değişmesi gerekiyor.
benim düşüncem şu anda memur olmayan ve herhangi bir işte çalışmayan arkadaşlarımıza öncelik verilmesi yönünde.
sınav olayına gelirsek. engelliler arasında bir sınav yapılacak ise bu sınavın düz memur kadroları için değil.
devlet dairelerindeki uzman yardımcılığı(uzman) pozisyonları için yapılması makul olabilir. bu pozisyonu tercih etmek isteyenlerin sınava girebileceği bir ortam yaratılması. girmek istemeyenlerin ise düz memur kadroları için sınavsız atamanın yapılması daha uygun olacaktır.

@ysrkrdmr;

ilk atamalarda 79-80 arasında olacaktır. ama ikinci atamada 68-71 kadar kesin düşecektir.

okens

inşallah öyle olur da herkes gider ya ağzın bal yesin okens arkadaşım

bu gece 12 den sonra mı? yoksa yarın sabah mı açıklanıcak bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt