Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016 mühendisler buraya

Arkadaşlar branş sıralaması için bimere yazdım bimer osym ye göndermiş

merhaba arkadaşlar. konuyu açanlardan biri de bendim, aynı başlıkta iki konu olunca editörler konuları birleştirmişler. ben de bir süredir giremedim foruma ancak şimdi yazabiliyorum. ben de harita mühendisiyim ve de puanım 80.

Harita muhendisi kac kisiyiz

ozel mesaj nasil gonderiliyo ben beceremedim.yardimci olur musunuz

Ben en son 2014'te girmiştim; 81.88 puan almıştım. Branşım önemli değil ama zaten hiç alım yapılmadı şimdiye kadar. Benim kafama takılan maaş bilgileri. Engelli mühendisler gelip burada maaşlarını yazmıyorlar mı pek yoksa bana mı denk gelmiyor bilmiyorum. Bu arada ben uzun yıllardır öğretmenlik yapıyorum. Elime ayına göre ve kurs görevine göre 4000 ile 5000 TL arası geçiyor. Bence bir mühendisin daha fazla kazanıyor olması gerekir.

[FONT=sans-serif]merhaba facebook üzerinde ekpss ye giren mühendis-mimar-veteriner arkadaşlar için sayfamıza bekliyoruz[/FONT]

https://www.facebook.com/groups/220055031525363/

SİTESİNDE SIRALAM AYPIYORUZ SİZİDE ORAYA BEKLİYORUZ ADINIZI SÖYLERSENİZ SİZİ DE ORADA PUAN SIRASINA EKLERİM

[FONT=sans-serif]merhaba facebook üzerinde ekpss ye giren mühendis-mimar-veteriner arkadaşlar için sayfamıza bekliyoruz[/FONT]

https://www.facebook.com/groups/220055031525363/

[FONT=sans-serif]SİTESİNDE SIRALAM AYPIYORUZ SİZİDE ORAYA BEKLİYORUZ ADINIZI SÖYLERSENİZ SİZİ DE ORADA PUAN SIRASINA EKLERİM[/FONT]

yürüyen parapleji

Memur maaşı şu an yuvarlak hesap 2300 TL, mühendis maaşı 3500 TL. Mühendisler teknik eleman olduğundan ek ödeme alabilme imkanları var. Bazı kurumların kendi bütçeleri vardır. O kurumlarda ekstradan 200-500 TL arası daha ödeme alabilirsiniz. O nedenle mühendis olmanız hem işyerindeki pozisyonunuz açısından önemli hem de maaşınız için. En kısa sürede mühendis diplomanızı alırsınız umarım. Siz yine de memur başlayıp sonradan teknik kadroya geçme durumunu iyice bir araştırın. Memur olarak atanmanız için yüksek puanlar gerekebilir. Ancak gıda mühendisi olarak açılacak kadroya göre atanırsınız. 20 kişilik kadro açsalar branş sıralamasında 20 kişi bile olmayabilir. İnş müh. gibi boş kadro kalabilir. O nedenle mühendis olmaya bakın siz.

Ormancim
Arkadaşlar aldığınız puanın pek bir önemi yok. 100 alan da atanır 60 alan da , yeter ki kadro açılsın. Geçen yıl yapılan alımlarda 2 kere orman mühendisi alımı yapıldı. Birinde 18 kişi birinde 1 kişi. toplamda kaç engelli orman mühendisi var olabilir ki? Bakanlığın , Ogm'nin yapacağı alım sayısı önemli. Dua edin de kadroyu çok açsınlar. Hiç alım da yapılmayabilir. 100 alsan da elin böğründe oturup kalırsın. Şu an başlayacak mühendisin maaşı 3477 tl. temmuz zammını da alınca 3600e yaklaşır. Ogm'nin ekstra tazminatları var 4000e geliyor maaş. İSG uzmanlığı falan alırsınız ek görevlendirme falan yapılır 5bini geçer. Önemli olan kapağı atın bakanlığa gerisi mühim değil.

sinansal

Ben hastanede vhki düşünüyorum. Sanırım hastane de gıda mühendisliği kadrosu var ve ilerde açık olması durumunda kurum içinden atama yapılabiliniyor diye biliyorum. Ben 2 yıllık gıda teknolojisi mezunuyum.bana söylenen kurumda açık olması halinde teknik kadroya gıda teknikleri olarak da alınabilirsiniz. Sanırım hastanelerde Mikrobiyoloji dersi aldığımız için laboratuarlarda çalışabiliyoruz. Verdiğiniz bilgi için ayrıca teşekkür ediyorum...

kaç bilg. müh. arkadaş var facebook sıralamasında belli mi ?

Şırnak'daki kadroyu bile yazmayı düşünüyorum o noktadayım şuan. :) Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Başkanlığı'nı yazacak arkadaşlar varsa özelden konuşalım. Memurlar.net'de 2 kişi eklemiş. YDS istemesi çok cazip yapıyor kadroyu kişi sayısını çok azaltıyor banko girecek varsa söylesin hiç umutlanmayım :)

Arkadaşlar merhaba... Mühendislik sıralamasında genel sıralama içinde ilk yüz elli kişide kaç mühendis vardır acaba tahmini olarak söyleyebilir misiniz

merhaba, facebook kullanmıyorum. sadece mimarlık tercih edeceğim. sıralama 445, puan 87.97. facebookta kayıtlı başka mimar arkadaşlar var mı acaba? teşekkürler.

Endüstri mühendisiyim. Puan 82,57.

Üst Alt