Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016 mühendisler buraya

inşaat mühendisleri engelli kontenjanından yerleşince yaptırılan binaları engelli rampalarını engellilere uygun yaptırın bari :D

Ekpss 2016 mühendisler(Makine) Buraya

Arkadaşlar;
Ben Makine Mühendisiyim
Puanlar açıklandıktan sonra.
Atamalar konusunda ne yapmamız gerekiyor.
Herkese Hayırlı olsun.

OSYM 2016 Atama Takvimi:
http://www.osym.gov.tr/belge/1-24855/2016-yerlestirme-takvimi.html

2016 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme:
-----13 Temmuz 2016-------22 Temmuz 2016-----Tarihleri arasında Yapılacaktır.

Muhendis abiler neden yardimci olmuyorsunuz bende muhendisin bir alt dalini okuyorum onlisan maden teknikeriyim 61 puan aldim atanma olacak mi acaba veya hizmetli kadroya atanma sansim var mi lutfen bilgisi olan cevap versin

Puani cok dusuk.bolumunun ihtiyacina gore bi ihtimal 2.alimda olabilir.

siralama onemli cok guzel puan tebrikler..

Son düzenleme:
Muhendis olarak bu kadarmiyiz.

Son düzenleme:
Öncelikle Rabbim hepimize şifa versin. Ben görme engelliyim ve hayalim mühendis olmak. Takdir edersiniz ki bilgisayar kullanmak engelimi ağırlaştırır. Yani bilgisayar,makina,inşaat bölümlerinde çizim ve detaylı görmeyi gerektiren dersler ve iş hayatı olduğunu düşünüyorum. Bana tavsiyeleriniz olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

yazılım olabilir diye düşünüyorum programlama falan tabi tam durumunu bilemediğim için bir şey diyemiyorum sen bilirsin

ykp.ox

Dostum inan ki bilmiyorum.Umarım her branştan kadro verirler de herkes kendi mesleğini yapabilir.

Genel Yetenek Testi 24 4
Genel Kültür Testi 11 19
EKPSSP3 Puanı 72,74261
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4049
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 8992
Ben de jeoloji Mühendisiyim. İnşallah kadro açılır da atanırım.

Arkadaşlar osym nin sitesine girip bilgi edinme ikonundan branş sıralamalarını ne zaman açıklanacak lütfen yazin

Ben dün yazdım. Herkes buna ağırlık verirse buradaki paylaşımlardan çok daha sağlıklı bilgi edinmiş oluruz.

şimdi ben de yazdım facebook gruplarda da paylaştım arkadaşlarımız da yazsın

Isletme mezunuyum ve işletme mezunu olarak başvuru yaptım. Puanım 90.347 sıralama 230. Ben aynı zamanda 2 yıllık gıda teknolojisi mezunuyum. 2014 de DGS ile gıda Mühendisliğine yerleştim. Trafik kazası gecirince okulu dondurmak zorunda kaldım. Sizce okula devam etmelimiyim? ?? Normal memur maaşı ile mühendis arasında ne kadar maaş farkı oluyor bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmisiniz? ????

Ben maaş konusunu ayrıntılı bilmiyorum. Ancak mühendis maaşının fazla olacağı kanaatindeyim. Okulunuza devam etmenizi tavsiye ederim. Ki durumunuz ağırsa bunun için okula gitmenize de gerek yok. Çoğu üniversitede notlar fotokopicilerde hazırdır. Notları temin edip sadece sınavlara gitmeniz yeterli olabilir.

Durumum çok şükür düzeldi yatalaktim fakat kalktım Rabbime şükürler olsun.bu konuda söyle de birsey varmış sanırım. Çalıştığımız kurumda haftanın 1 günü okul için izin verilebiliniyormus. Eğer okulda hocalar sıkıntı yapmazsa o şekilde de yapmayı düşünüyorum açıkçası. Fakat eğer bana bi artısı olmayacaksa da boşuna kafa yormak da istemiyorum. Bu zamana kadar yeteri kadar yordum çünkü

Üst Alt